56-річний Гордон розказав, чи ходив до ТЦК і де зараз його дорослі сини

15 июня 2024

Журналіст Дмитро Гордон, який має сімох нащадків, хоча й не виключає, що насправді їх може бути більше, розказав, де мешкають його дорослі сини.

Ні 32-річний Ростислав, ні 29-річний Дмитро-молодший, ні 23-річний Лев зараз не в Україні.

Про це зайшла розмова в інтерв'ю Гордона "Наодинці".

Дмитро має трьох уже давно повнолітніх синів

Фото з Instagram Гордона

"Вони всі за кордоном. Вони не після війни туди виїхали. Двоє синів живуть в США, один – громадянин США, він там народився, інший народився взагалі теж не в Україні, в Празі, живе в США", - поділився Дмитро.

"Вони американці, живуть багато років, 10 чи 11, у Штатах. Один – прекрасний композитор, інший в бізнесі. Один син живе в Європі й теж виїхав не після війни. Він взагалі не придатний до служби в армії, якщо про це мовиться", - запевнив чоловік.

Сам Гордон, якому зараз 56 років, уже оновив свої дані в ТЦК.

"Ще до прийняття закону я оновив усе. Пішов, оновив і після прийняття (закону) оновив ще раз. Я одразу це зробив, на третій день після того, як цей закон прийняли в Верховній Раді. З поваги до мене мене якось провели без черги", - розказав він.

Гордон, як і Павло Зібров та Монро, уже був у ТЦК

Нагадаємо, від попереднього, другого шлюбу в Гордона є донька Єлизавета, якій зараз 25. Свого часу Дмитро розповідав, що дівчина працює на американську компанію.

Від чинної, третьої дружини Олесі Бацман у журналіста є три доньки: 11-річна Санта, 7-річна Аліса і 4-річна Ліана. Жінка якось розказувала, хто в їхній родині "поганий поліцейський".

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

61-річна Демі Мур посвітила стрункими ніжками на показі Dior. Фото 23 июня 2024

61-річна американська акторка Демі Мур відвідала модний показ Dior у Парижі. Вона з'явилася там у товаристві доньки Скаут Вілліс та улюбленим собакою Пілаф.

SpaceX випустила антени Starlink Mini у Південній Америці втричі дешевше, ніж у США, ще й з дешевим тарифом 23 июня 2024

SpaceX випустила антени Starlink Mini у Південній Америці втричі дешевше, ніж у США, ще й з дешевим тарифом

Засуджений за смертельну ДТП російський актор Єфремов може вийти на волю, якщо погодиться вбивати українців 23 июня 2024

Засуджений за смертельну ДТП російський актор Єфремов може вийти на волю, якщо погодиться вбивати українців Раніше він підтримав агресію проти України

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше