Валерій Залужний з дружиною в камуфляжі та бронежилетах вразили мережу

12 февраля 2024

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний замилував мережу архівним знімком зі своєю дружиною Оленою. На фото і генерал, і його кохана позують у військовій формі та бронежилетах посеред поля. 

Кадр Валерій Федорович оприлюднив на особистій сторінці у Facebook. За 11 годин з моменту публікації (на момент написання новини) допис зібрав майже 40 тисяч лайків і понад 200 захопливих коментарів.  

Сам генерал вирішив залишити фото без підпису. На ньому Залужний приобіймає свою дружину за плечі, а та хилиться до коханого. Обидва щиро усміхаються. 

Українці здебільшого пишуть у коментарях одне спільне слово: "Найкращі". Усі висловлюють своє захоплення парою та бажають їхній родині щастя. 

"Найкращі! Любимо! Поважаємо! Шануємо! Разом до Перемоги!", "Кожен фініш – це по суті – старт! Честь, шана та повага Вам, пане генерале!","Обіймаємо вас обох! Ми завжди поруч, завжди у вашому розпорядженні. Перемога прийде! Ви досягнете призначеної вам мети!", "Гордість України!", "Честь, шана та повага Вам, пане генерале та неймовірна вдячність дружині за терпіння і підтримку!", "Щастя вам. У всіх його вимірах", "Разом назавжди! Народна любов з вами!"

Звернув увагу на знімок і відомий військовий журналіст та волонтер Роман Бурко. На його думку, Валерій та Олена Залужні дійсно завоювали народну любов, ставши прикладом і натхненням для мільйонів українців. 

"Лише годину тому Валерій Залужний на своїй офіційній сторінці у Facebook опублікував архівне фото зі своєю дружиною і воно вже набрало понад 19 тисяч позитивних реакції користувачів. Дуже багато людей написали коментарі з подяками генералу. Ось що значить справжня народна любов, яку неможливо купити ніякими телемарафонами. Для України це справді унікальна ситуація. Важко пригадати кого ще з високопосадовців України так поважали б мільйони людей", – поділився Бурко у себе в Facebook. 

Зазначимо, генерал вкрай рідко ділиться подробицями особистого життя. Відомо, що його дружина Олена працює фінансистом в Укргазбанку, а разом вони виховують двох доньок. 

Нагадаємо, 8 лютого президент Володимир Зеленський звільнив Залужного та призначив новим головнокомандувачем ЗСУ Олександра Сирського. Президент подякував екс-головнокомандувачу за "два роки захисту" і заявив, що запропонував йому залишитися в команді.

Зі слів Зеленського, 2024 рік може стати успішним для України лише в разі ефективних змін в основі оборони.

Як писав OBOZ.UA, 9 лютого Зеленський присвоїв Залужному звання Героя України. Емоційний момент нагородження зворушив українців. Подивитися фото можна в нашому матеріалі. 

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Принцеса Шарлотта вийшла в люди з зачіскою 90-х, яку вже кілька десятиліть обожнюють зірки 30 июня 2024

Принцеса Шарлотта вийшла в люди з зачіскою 90-х, яку вже кілька десятиліть обожнюють зірки. Фото Зараз вона стала особливо популярна

alyona alyona пояснила, чому не співає за кордоном російською, та порівняла Росію зі сміттям 30 июня 2024

"Камінь у бік Каменських": alyona alyona пояснила, чому не співає за кордоном російською, та порівняла Росію зі сміттям В Києві відбувся концерт реперки та Jerry Heil

Інсайдер пояснив, який момент став початком кінця шлюбу Лопес та Аффлека 30 июня 2024

Американська співачка Дженніфер Лопес та її чоловік, актор Бен Аффлек розлучаються, бо зрозуміли, що не підходять одне одному.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Юлія Бешковецька 1.0
Юлія Бешковецька

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше