Міноборони Британії пояснило, що дасть перевагу ЗСУ у Бахмуті

3 марта 2023

Зміна погодних умов вплине на пересування місцевістю в районі Бахмута. Це, у свою чергу, надасть перевагу українським захисникам у протистоянні російським агресорам. Про це йдеться у розвідувальному огляді британського відомства, опублікованому у Twitter у четвер, 2 березня.

Підвищення температури призведе до болотистих умов та бездоріжжя, що обмежує пересування по пересіченій місцевості. Погане пересування по пересіченій місцевості дає певну військову перевагу силам, що обороняються, зазначає британське відомство.

Денна температура ґрунту в цьому районі підвищилася і зараз значно перевищує температуру замерзання.

З середини лютого 2023 року нічні заморозки та денні відлиги залишаються ймовірними до наступного тижня.

Прогнозоване потепління навесні призведе до подальшого зниження умов пересування місцевістю.

"Майже напевно, що наприкінці березня, після останньої відлиги, пересування місцевістю буде гіршим. Це додасть додаткових труднощів наземним операціям і ускладнить пересування важкої бронетехніки бездоріжжям, особливо розпушеним ґрунтом на Бахмутському напрямку", - зазначається в огляді.

Нагадаємо, українські війська, які понад сім місяців обороняють Бахмут, можуть "стратегічно відійти", якщо знадобиться. За словами радника президента Олександра Роднянського, військові вирішують питання, чи потрібне виведення військ із населеного пункту.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як вибрати настільні ігри для сімейної відпустки 21 октября 2024

Сімейна відпустка — це чудова можливість відпочити, провести час разом і відволіктися від суєти. У такі моменти на допомогу приходять настільні ігри — вони чудово урізноманітнюють дозвілля

Виведення із запою 18 октября 2024

Запій є серйозною проблемою, яка потребує професійного втручання. Багато клінік у Хмельницькому надають послугу виведення із запою, що допомагає стабілізувати стан пацієнта та відновити нормальне функціонування організму

Сколько электроэнергии расходует кондиционер 12 BTU? 10 октября 2024

Узнайте, сколько электроэнергии потребляет кондиционер 12 BTU. Разбор факторов, влияющих на энергопотребление, советы по экономии и ответы на частые вопросы.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

MadBid.com 5.0
MadBid.com

Отзывов: 5

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше