Іво Бобул раптово змінив думку про "меркантильних" жінок після свого скандального інтерв'ю

3 марта 2023

Відомий український співак Іво Бобул, який днями опинився в епіцентрі скандалу, коли в інтерв'ю журналістці Еммі Антонюк назвав сучасних жінок "меркантильними", а також видав ще кілька сексистських висловлювань, несподівано змінив риторику. Артист вибачився за свої слова та запевнив, що сказав образливі речі на емоціях та від переживань.

Звернення до жінок народний артист України розмістив у своїх InstaStories. Він зізнався, що не очікував такої реакції, оскільки не думав, що його слова зможуть так сильно зачепити представниць прекрасної статі.

"Шановні дами та пані, я, як український співак, бажаю висловити щирі вибачення за свої необдумані та образливі слова, які я висловив під час інтерв'ю. Я навіть не міг уявити, що так засмучу когось своїми висловлюваннями. Знаю, що мої слова були образливими і несправедливими, які були викликані іншими емоціями та переживаннями. Тому я не можу виправдатися, але обіцяю, що зроблю все можливе, щоб виправити свою помилку та відновити вашу довіру до мене", – почав Бобул, який під час запису інтерв'ю, після звинувачень журналістки у сексизмі, встав і пішов із студії.

Артист додав, що неодноразово співпрацював із прекрасними, талановитими та цілеспрямованими дамами, а тому не може узагальнено звинувачувати жінок у зайвій розпещеності та "залежності" від грошей чоловіків.

"Я повинен зізнатися, що багато жінок, з якими я мав честь співпрацювати і спілкуватися, завжди були талановитими і цілеспрямованими людьми з великими амбіціями та жагою до життя, і з мого боку було неправильним звинувачувати їх у меркантильності та розбалуваності. Ще раз вибачаюсь за свої образливі слова та сподіваюся на ваше прощення", – написав співак.

Нагадаємо, днями навколо інтерв'ю Іво Бобула спалахнув скандал. Він видав кілька сексистських заяв про те, що сучасні жінки "меркантильні", а "хороші дівчатка мають сидіти вдома". Коли Емма Антонюк експресивно почала сперечатися, артист покинув студію.

Згодом він звинуватив інтерв'юєрку в бажанні пропіаритися на імені зірки, а також у непрофесіоналізмі. За словами співака, він заборонив публікувати інтерв'ю.

Як писав OBOZREVATEL, журналістка заперечувала звинувачення Іво Бобула та запевнила, що він жодного слова не сказав про заборону оприлюднити матеріал.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як зацікавити дітей наукою? 22 октября 2024

Діти завжди прагнуть до відкриттів. Їхнє бажання дізнаватися нове може стати справжньою базою для любові до науки. Але як зробити так, щоб наука захопила їх по-справжньому?

Такси Мукачево — Львов: безопасное и надёжное межгородское такси 15 октября 2024

Поездка из Мукачево во Львов — это популярный маршрут среди тех, кто путешествует по Закарпатью. Такси становится одним из самых удобных способов передвижения, предлагая прямое сообщение и комфорт

Блог про життя українською на "LooP" 14 октября 2024

L.org.ua — це український онлайн-ресурс, що ставить за мету надавати своїм читачам якісний, корисний і зрозумілий контент на різноманітні теми

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Обережно шахраї 0.1
Обережно шахраї

Отзывов: 1

Красная Наталия 5.0
Красная Наталия

Отзывов: 1

Леново  
Леново

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше