Мірошниченко пригадав, як російська ракета вибухнула біля будинку його батьків, які живуть неподалік однієї з ТЕЦ

3 февраля 2023

Відомий український телеведучий Тимур Мірошниченко згадав складні ситуації під час відключень світла після регулярних масованих ракетних атак Росії по критичній інфраструктурі України. Зірка дуже переживав за батьків, які мешкають неподалік однієї з ТЕЦ у Києві.

Ці побоювання були виправданими. Під час однієї з перших атак по столиці, ворожа ракета впала і вибухнула всього за кілька кілометрів від житла батьків Мірошниченка. Про це він розповів в інтерв'ю "Фактам".

"Батьки живуть неподалік однієї з ТЕЦ. 10 жовтня, коли був перший масований обстріл Києва, три ракети летіли в цю ТЕЦ, але не потрапили, а впали неподалік. Одна за 2 кілометри вибухнула, якраз біля будинку моїх батьків. А в них ще й панельний будинок, тож ми тоді дуже перехвилювалися", – поділився ведучий.

Крім переживань за батьків, Мірошниченко також переживав за дітей та дружину. Коли тільки почалися відключення електроенергії, ведучий не підготувався до відсутності світла, води та тепла, через що почував себе винним.

"Складний момент був наприкінці листопада, коли був черговий обстріл Києва та три дні не було світла. А в нас удома все залежить від світла, навіть вода та опалення. Тож температура опускалася до +8 градусів. У той момент у мене було відчуття, що в усьому винні путін і я. Я – тому що не закупив заздалегідь воду. Тоді був шалений ажіотаж на питну воду. Але я розумію, це нерви, емоції. З розумінням ставлюся до цього. У таких випадках даю дружині можливість випустити емоції" , – Згадав шоумен.

Наразі, як підкреслив ведучий, його родина до відключень адаптувалася та підготувалася: купили акумулятор, зробили стратегічний запас води і навіть разом із сусідами планують купівлю генератора.

Як писав OBOZREVATEL раніше, українська співачка Jerry Heil розповіла, як сильно постраждав під час повномасштабної війни її рідний Васильків, що на Київщині. Намагаючись увійти до столиці, окупанти у лютому та березні активно обстрілювали місто крилатими та балістичними ракетами, зробивши його на початку вторгнення однієї з найгарячіших точок фронту. Весь цей час там залишалися батьки знаменитості.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Дмитра Капранова провели в останню путь оплесками: всі присутні плакали 18 апреля 2024

Дмитра Капранова провели в останню путь оплесками: всі присутні плакали. Фото і відео Прощання тривало три години, а на церемонію прийшло багато відомих друзів письменника

Співав гімн Росії та підтримував окупацію Криму: оперному співаку з Буковини повідомили про підозру 18 апреля 2024

Співав гімн Росії та підтримував окупацію Криму: оперному співаку з Буковини повідомили про підозру Уродженець України живе в РФ

Нужно ли очищать водопроводную воду от хлора? 18 апреля 2024

В нынешних условиях в городах Украины водопроводная вода содержит повышенную дозу хлора, поскольку процесс гиперхлорирования помогает предотвратить размножение в водной среде различных болезнетворных микроорганизмов

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Шахраї 1.1
Шахраї

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше