"Міс Україна Всесвіт" показала свої дитячі фото

26 января 2023

28-річна модель Вікторія Апанасенко, яка представила Україну на міжнародній сцені конкурсу "Міс Всесвіт", показала, як змінювалася її зовнішність з роками. Дівчина довела всім недоброзичливцям, що вона не робила пластичних операцій, як багато хто вважає.

Добірку дитячих знімків білява красуня розмістила в Instagram. Вікторія продемонструвала себе у дошкільному та підлітковому віці. Фоловери були здивовані натуральною красою українки – вони залишили безліч приємних слів у коментарях (щоб подивитися фото, доскрольте сторінку до кінця).

"Маленькі дівчатка з мріями стають жінками з баченням", – підписала кадри Апанасенко. Вона поділилася з аудиторією пам'ятними моментами з дитячого садка, зі змагань з бальних танців, відпочинку на морі, а також вразила фотографією у старшому віці з довгим розпущеним волоссям.



"Перспективна мала. Зірка", "Ця маленька дівчинка виглядає так, ніби в майбутньому стане Міс Україною", "Красуня з дитинства", "Яка лялечка", "На останній фотографії виглядаєш, як барбі", "Ці фото потрібно показати тим клушам, які казали, що Вікторія вся зроблена за допомогою пластичної хірургії", – пишуть підписники під новим постом Вікторії.


Нагадаємо, 14 лютого у Новому Орлеані відбувся фінал "Міс Всесвіт". Апанасенко здобула особливу нагороду – Spirit of Carnival Award ("Дух карнавалу"). Ця статуетка демонструє цінності дружби, різноманітності, веселощів та інклюзивності. Також варто зазначити, що в той час, поки Росія закидала ракетами Україну та скоїла страшний злочин у Дніпрі, росіянка Ліннікова вийшла на сцену у "сукні імператриці".

Як писав OBOZREVATEL, учасниця з РФ Анна Ліннікова без сорому намагалася влаштувати брудні провокації на змаганнях. Дівчина хотіла показати "дружбу" з українкою перед камерами. Апанасенко зазначила – вона чекала на вибачення від 22-річної росіянки за поведінку рідної країни.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Інтернет-магазин Оlvicom: якісні товари для військових 19 апреля 2024

В умовах російської агресії та ведення активних військових дій на території України цілком зрозуміла популярність якісного військового спорядження та амуніції

Мейхер знов на собі продемонструвала одяг власного бренду 19 апреля 2024

Хто-хто, а екс-"ВІА Гра" і бізнесвумен Надія Мейхер знає, як зекономити на рекламі.

Потап замість кліпу під нову пісню Каменських скупав свою лисину в молоці 19 апреля 2024

Олексій Потапенко (POTAP), як і належить справжньому продюсеру, займається просуванням творчості своєї дружини, співчки Насті Каменських (NK).

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Визиум 4.7
Визиум

Отзывов: 1

Відзив 5.0
Відзив

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше