У Києві біля метро "Хрещатик" вантажівка протаранила 5 машин - є постраждалий

25 января 2023

У Печерському районі Києва у вівторок, 24 січня, біля станції метро "Хрещатик" вантажівка протаранила 5 автомобілів. Попередньо є постраждалий.

Про це OBOZREVATEL стало відомо з власних джерел. Обставини та причини аварії встановлять слідчі (щоб переглянути відео, доскрольте до кінця сторінки).

"Водій вантажівки не впорався із керуванням та протаранив п’ять автомобілів. Попередньо, відомо про одного постраждалого", – розповів наш співрозмовник.


Варто додати, що в пресслужбі поліції Києва нам підтвердили інформацію про ДТП неподалік станції метро "Хрещатик" та додали, що на місці аварії працюють правоохоронці.

Нагадаємо, в смт Калинівка Київської області Skoda на швидкості протаранила Opel, внаслідок чого механічні пошкодження отримав ще один легковик. До лікарні із переломом госпіталізували водія одного з авто. У Білій Церкві Київської області 23 січня Opel виїхав на тротуар, де протаранив огорожу, поруч з якою проходили жінка з 14-річною донькою, внаслідок чого дитина постраждала.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Вишгородському районі Київської області в понеділок, 23 січня, легковик на швидкості з’їхав в кювет та перекинувся. Внаслідок ДТП двоє осіб загинули, а ще одного – госпіталізували до лікарні.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

"Брудний" дощ дістався Києва 24 апреля 2024

"Брудний" дощ дістався Києва

Штучний інтелект на iPhone працюватиме без інтернету 24 апреля 2024

Штучний інтелект на iPhone працюватиме без інтернету

На Київщині в багатоповерхівці горіли електрощитові: з будинку евакуювали 13 осіб, зокрема 3 дітей 24 апреля 2024

На Київщині в багатоповерхівці горіли електрощитові: з будинку евакуювали 13 осіб, зокрема 3 дітей. Фото Обставини та причини виникнення загоряння встановлять правоохоронці

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше