У Києві біля метро "Хрещатик" вантажівка протаранила 5 машин - є постраждалий

25 января 2023

У Печерському районі Києва у вівторок, 24 січня, біля станції метро "Хрещатик" вантажівка протаранила 5 автомобілів. Попередньо є постраждалий.

Про це OBOZREVATEL стало відомо з власних джерел. Обставини та причини аварії встановлять слідчі (щоб переглянути відео, доскрольте до кінця сторінки).

"Водій вантажівки не впорався із керуванням та протаранив п’ять автомобілів. Попередньо, відомо про одного постраждалого", – розповів наш співрозмовник.


Варто додати, що в пресслужбі поліції Києва нам підтвердили інформацію про ДТП неподалік станції метро "Хрещатик" та додали, що на місці аварії працюють правоохоронці.

Нагадаємо, в смт Калинівка Київської області Skoda на швидкості протаранила Opel, внаслідок чого механічні пошкодження отримав ще один легковик. До лікарні із переломом госпіталізували водія одного з авто. У Білій Церкві Київської області 23 січня Opel виїхав на тротуар, де протаранив огорожу, поруч з якою проходили жінка з 14-річною донькою, внаслідок чого дитина постраждала.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Вишгородському районі Київської області в понеділок, 23 січня, легковик на швидкості з’їхав в кювет та перекинувся. Внаслідок ДТП двоє осіб загинули, а ще одного – госпіталізували до лікарні.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Алла Кудлай здивувала розміром своєї пенсії 26 июля 2024

Також виконавиця пояснила, чому не організовує масштабних концертів.

Стало відомо, скільки грошей принц Вільям заробив за 2023 рік: частину задонатив на Україну 26 июля 2024

Частину задонатив на Україну. Стало відомо, скільки грошей принц Вільям заробив за 2023 рік Робочі питання він вирішує зазвичай через WatsApp

Маленька українка заспівала всесвітньовідомий хіт Zombie і розчулила мережу 26 июля 2024

Маленька українка заспівала всесвітньовідомий хіт Zombie і розчулила мережу: це не просто пісня, а її реальність Цю пісню обрали неспроста

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

8932iuhfew 5.0
8932iuhfew

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше