Міша Крупін вразив реакцією ексдружини, яка живе в РФ

30 ноября 2022

Популярний український реп-виконавець, соліст гурту "Корупція" Михайло Крупін запевнив, що з 24 лютого не спілкувався з російськими артистами, оскільки не бачив у цьому жодного сенсу. Тим не менш, окрім колег у РФ живе колишня дружина музиканта, прийомна дочка, а раніше й рідний син.

Крупін згадав, що спілкувався з екскоханою лише один раз, коли та зателефонувала йому в день повномасштабного вторгнення. Зомбована російською пропагандою жінка намагалася довести артисту, що "не все так однозначно". Про це виконавець хіта "Красный бархат" розповів в інтерв'ю Аліні Доротюк для її YouTube-каналу.

Крупін був небагатослівний із колишньою, яка прийняла явну проросійську позицію. Після грубої відповіді артиста на її пропагандистські наративи, екси більше не спілкувалися. Проте спільні знайомі розповіли музикантові, що нинішній чоловік жінки може приїхати до України в ролі окупанта, оскільки йому прийшов повістка.

"Перша дружина подзвонила мені в перший день і сказала: "Не все так однозначно". А потім каже: "Послухай, ви там самі себе обстрілюєте". Я їй відповів: "Ти що, йоб**та?" І все, розмова з нею закінчився. Більше ми не спілкувалися. Її чоловікові, до речі, прийшла повістка, як мені розповіли", – поділився Крупін.

Син артиста від першого шлюбу ще у 2016 році залишив Росію та вирушив до Ізраїлю, де вступив до армії та отримав ізраїльське громадянство.

А ось із прийомною дочкою виконавець стосунків не підтримує. Зізнається, що політика зіграла роль у їхньому спілкуванні.

"Дуже сухо, ми не спілкуємося. Але я до неї нормально ставлюся", – підкреслив зірка.

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше українська актриса Віталіна Біблів розповіла про родичів, які живуть у РФ. Вони називали зірку "нацисткою", а Маріуполь – постановкою.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Принц Вільям розповів про стан Кейт Міддлтон, яка бореться з раком 2 мая 2024

"У нас все добре". Принц Вільям розповів про стан Кейт Міддлтон, яка бореться з раком Він відповів на занепокоєння шанувальників

Почалася передача до державного управління майна парку Межигір'я 2 мая 2024

Почалася передача до державного управління майна парку Межигір'я

У Санкт-Петербурзі чоловік учинив самопідпал біля військкомату 2 мая 2024

Деякі пабліки пишуть, що перед тим чоловік посварився зі своєю дівчиною. Чи був самопідпал пов'язаний з війною Росії проти України, невідомо.

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше