Мішина показала себе вагітною і згадала, як схудла на 31 кг

4 февраля 2023

Українська акторка Ксенія Мішина може похвалитися ідеальною спортивною фігурою. Знаменитість багато часу проводить у тренажерному залі та віддає перевагу правильному харчуванню. Проте, як розповіла артистка, під час вагітності вона набрала 31 кілограм та соромилася свого відображення у дзеркалі.

Архівними кадрами Мішина поділилася в Instagram-stories. Вона опублікувала фотографію 11-річної давнини, коли носила під серцем сина Платона. Також зірка зізналася, минулого року вона набрала 7 кілограмів, але їх практично не було видно (щоб подивитися фото, доскрольте сторінку до кінця).

"Коли я завагітніла, я набрала 31 кілограм... Дивіться, яка красива. Але після пологів я настільки ненавиділа своє відображення в дзеркалі, що в мене немає жодної фотографії з того періоду. Але якби зараз мій мозок у мої 20, я інакше все сприймала б", – написала колишня кохана коміка Олександра Еллерта в особистому блозі.

"Холостячка" написала в сторіс, що як тільки у неї народилася дитина, вона садила її в коляску і гуляла довгий час, щоб скинути зайву вагу. Після того як Мішина перестала годувати Платона грудьми, вона зайнялася ранковими пробіжками і сіла на дієту. Дівчина почала обмежувати себе в випічці та солодкому.

Уже за рік зірка "Кріпосної" "прийшла в норму" і побачила на вагах 50 кілограмів. За її словами, вона була просто худою і хотіла накачати м'язи, що спонукало її піти до тренажерної зали.


Як нещодавно розповідав OBOZREVATEL, танцівниця Ілона Гвоздьова зізналася, що вона все своє життя стикалася з образливими словами в її бік. Люди дорікали їй за відсутність жіночності та надмірну щирість. Артистку часто порівнювали з чоловіком через її фігуру.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Камінська показала результати пластичної операції 19 апреля 2024

Співачка Слава Камінська, яка днями розказувала про причину пластичного апгрейду в зоні декольте, показала результат.

30-річний онук-утікач Софії Ротару опублікував загадкове фото 19 апреля 2024

30-річний онук співачки Софії Ротару, музикант Анатолій Євдокименко, котрий загадковим чином виїхав із України під час повномасштабної війни, дав про себе знати у Instagram, опублікувавши не менш загадкове фото.

Вертоліт NASA Ingenuity перетворили на метеостанцію зі збору даних для майбутніх колоністів Марса 19 апреля 2024

Вертоліт NASA Ingenuity перетворили на метеостанцію зі збору даних для майбутніх колоністів Марса

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Хесторія Україна 0.1
Хесторія Україна

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше