Мадонна засвітилася на вечірці в кофті з російським нецензурним написом

6 декабря 2022

Скандальна американська співачка Мадонна засвітилася на одній з вечірок у кофті з російським написом. Нецензурне слово красувалося на грудях виконавиці.

У коментарях вже відгукнулися задоволені шанувальники зірки з Росії, які похвалили її за вибір одягу. Фото з'явилося в Instagram Мадонни.

На вечірку співачка заявилася в відвертому мереживному топі з глибоким декольте, мікрошортах з блискітками та сітчастих колготах. Проте на одному з фото вона чомусь вирішила прикрити груди і одягнула кофту чорного кольору.

На ній великими білими буквами було написано "П*зда". Що означає таки вибір вбрання, зірка не пояснила, проет це можна легко з'ясувати.

На фото вона позувала з російською активісткою, учасницею феміністської панк-групи Pussy Riot Надією Толоконніковою, яку в 2012 році приговорили до 3 років ув'янення через участь в акції "Богородице, Путіна прожени!".

Тоді Мадонна підтримала учасниць гурту та на концерті в Москві та закликала їх звільнити. Подарувавши кофту з написов "П*зда" Толоконнікова, вочевидь, вирішила віддячити зірці, адже це слово є в англомовній назві російського колектива.

Росіяни в коментарях прийшли в захват від того, що Мадонна одягнула елемент з російським написом.

"Супер футболка", "Повна п*зда. Ми любимо тебе, ма", "Класний напис на кофті", "Класна футболка", – йдеться в деяких коментарях.

Утім, до Мадонни звернулися й українці, які закликали співачку видалити фото з Толоконніковою та не вірити "опозиціонерам", адже росіяни – вбивці.

Раніше OBOZREVATEL писав, що Мадонна закрутила роман із молодшим за неї на 41 рік манекенником Ендрю Дарнеллом. Зірка та її молодий коханець разом з'явилися на концерті нігерійського музиканта REMA.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Ще два українські актори вступили до лав ЗСУ - обидва раніше грали у Театрі на Подолі 26 апреля 2024

Замінили сцену на фронт. Ще два українські актори вступили до лав ЗСУ Обидва раніше грали у Театрі на Подолі

Коля Сєрга назвав два важливі фактори, чому Україна досі не здалася набагато сильнішій Росії 26 апреля 2024

На кону – втрата держави. Коля Сєрга назвав два важливі фактори, чому Україна досі не здалася набагато сильнішій Росії За його словами, українці самі собі допомагають тримати оборону

Бужинська показалася без фільтрів та зізналася, на скільки кіло схудла. Фото 26 апреля 2024

Співачка Катерина Бужинська на прохання своїх прихильників показала чесне фото в купальнику.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше