Jah Khalib, який був у Києві 24 лютого і захоплювався українцями, продав позицію за криваві рублі

21 апреля 2023

Казахський російськомовний репер Jah Khalib (справжнє ім'я Бахтіяр Мамедов), який незаконно виступав в окупованому Криму, але був у Києві 24 лютого 2022 року, "перевзувся", коли його концерти в Росії почали скасовувати. Після повномасштабного нападу на Україну артист написав, що ховається в бомбосховищах з вагітною дружиною і захоплюється українцями, проте вже в 2023 році виправдався за ці слова.

Примітно, що нещодавно в РФ висунули вимогу заборонити йому виступати через "проукраїнську" позицію. Виправдання співака в Instagram дуже засмутили його українську аудиторію, яка сподівалася на підтримку виконавця (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

"Ми в Києві. Живі-здорові, не панікуємо. Нікуди не їдемо. Українці, я тепер не просто люблю вас, я захоплююсь вами", – написав Jah Khalib в найскладніші для народу України дні.

Як згодом зʼясувалося, артист з вагітною дружиною-українкою евакуювався на свою батьківщину. Там він припинив розповідати про жахи війни та став ігнорувати геноцид українців.

В 2023 році виконавець вирішив підзаробити криваві рублі і анонсував кілька концертів в Москві та Санкт-Петербурзі, які блискавично скасували. Це послугувало поштовхом для "виправдань" за слова про захоплення українцями.

"Майже вся моя команда – громадяни Росії та проживають у Росії. Більшість моїх слухачів живе у Росії. Я завжди прилітаю в Росію з добрими намірами, із задоволенням даю концерти та виступаю на радіо, що явно демонструє моє гарне відношення до народів Росії", – йдеться в дописі.


У коментарях одразу відгукнулися розчаровані українці, які дорікнули артисту за те, що він "перевзувся".

"Розчарування", "Мало в підвалі посиділи", "Авдиторію України, яка вас прийняла, ви втратили. Сподіваюся, і друзів теж. Виступайте для людей, які бомбили вас теж 24 лютого", "Я розчарована. Була про вас кращої думки, а ви просто сц*кло, яке перевзувається і не має своєї думки", "Якби Росія бомбила твою рідну країну, ти теж вибачався б за те, що хтось подумав, що ти підтримуєш свою країну, заради заробітку в країні-агресорі?" – написали українці.


Як писав OBOZREVATEL, в 2017 році Jah Khalib виступив у Києві після скандальних заяв про любов до Путіна. Що на це сказала співачка Джамала, котра має з ним спільний трек, і чому її захейтили – читайте тут.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Де купити корпус для підшипника? 11 октября 2024

Корпус являє собою спеціальний технологічний вузол, в який встановлюється підшипник. Він використовується для фіксації в заданому положенні валів обертання машин та виробничих механізмів

Активіст у футболці "Звільніть Україну" налетів на The Weeknd під час концерту 8 октября 2024

Активіст у футболці "Звільніть Україну" налетів на The Weeknd під час концерту: співак злякався, але не відійшов. Відео Подібну акцію він робив на Олімпійських іграх 2024

Глава Сил безпеки Ірану зник безвісти після поїздки до Бейрута - ЗМІ 8 октября 2024

Ісмаїл Каані приїхав до Бейруту після знищення глави Хезболи. Після ударів наприкінці минулого тижня він на зв'язок більше не виходив.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

MadBid.com 5.0
MadBid.com

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше