Мария Яремчук после дуэта с Пономаревым представила песню о своих новых чувствах

25 марта 2016

В пятницу, 25 марта, в эфире одной из радиостанций Мария Яремчук презентовала песню "Моя весна". Трек вышел зажигательным, ведь Яремчук родом из Карпатских гор. В своей новой песне Мария Яремчук рассказала о самом сокровенном.

"Я люблю, коли музика жива і коли вона дихає. І коли я дихаю тим, про що співаю... Адже все про мене: я тікаю в гори, коли хочу набратися сил.  А особливо приємно тікати з тим, кого любиш, бо вночі в горах ніщо так не зігріє як обійми, та і твоя єдина суперниця  – хіба що гадюка звичайна", – говорит Яремчук, намекая на возможных соперниц.

Совсем недавно Мария презентовала дуэт с Александром Пономаревым – лирический хит "Недозволена".

В недавнем интервью Мария Яремчук откровенно призналась, что долго ждала возможности поработать совместно с певцом. "Мені лестить, що Олександр Пономарьов вже потрапив до моїх рук! Незалежно від конкурсу, конкуренток… Все дівчата, гонка закінчилась! Пісня дуетна зі мною!" – радуется Маша.

www.segodnya.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

 

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Зірка "Корони" Дебікі вразила фантазійною зйомкою для Vogue 19 апреля 2024

Британська акторка Елізабет Дебікі, відома за роллю принцеси Діани у серіалі "Корона", знялася у фантазійній зйомці для травневого Vogue USA.

У поліції Києва розповіли, скільки ухилянтів розшукують за запитом ТЦК 19 апреля 2024

У поліції Києва розповіли, скільки ухилянтів розшукують за запитом ТЦК Парламент 11 квітня ухвалив новий закон про мобілізацію

Найбагатша манекенниця світу Джіджі Хадід зробила пляжну фотосесію 19 апреля 2024

Американська супермодель Джіджі Хадід, яка нині входить до списку найбагатших манекенниць світу, похизувалася струнким тілом у купальнику.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше