Маск відзначився черговою заявою про війну, згадав Одесу

2 мая 2024

Американський мільярдер та бізнесмен Ілон Маск заявив, що Росія не припинить війну проти України, поки не окупує всі території тих областей, які спробувала анексувати і які включила до своєї конституції. про це у вівторок, 30 квітня, засновник SpaceX написав у соцмережі Х.

Більш того, він написав, що в рамках своєї політики Москва може захопити й Одесу.

"Чи візьме Росія в остаточному підсумку Одесу - єдине питання, що залишилося, на мій погляд. Росія, точно не заспокоїться, поки не будуть захоплені всі області, включені в російську конституцію (Донецьку, Херсонську, Луганську та Запорізьку). Це їхня заявлена політика", - написав Маск.

Американський мільярдер Ілон Маск непрямо звинуватив владу США у продовженні "вічної війни". Так підприємець прокоментував у своїй соцмережі Х ухвалення Конгресом США нового пакета військової допомоги Україні.
 
Американський мільярдер та засновник компанії SpaceX Ілон Маск розповів своєму біографу Волтеру Айзексону, що був особисто попереджений про загрозу ядерного удару по Україні.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Названо ідеальний напій для покращення роботи мозку: достатньо 1-2 чашок на день 17 мая 2024

Лікарі назвали напій, який здатен активувати роботу мозку й попередити розсіяний склероз.

Обікрав скриньку для збору грошей на ЗСУ, бо не вистачало на розваги: у Києві судитимуть студента вишу 17 мая 2024

Обікрав скриньку для збору грошей на ЗСУ, бо не вистачало на розваги: у Києві судитимуть студента вишу Обвинувачуваному загрожує до восьми років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 1

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше