Майка Тайсона звинуватили у зґвалтуванні - позивачка вимагає 5 млн доларів

26 января 2023

Культового ексчемпіона світу з боксу Майка Тайсона звинуватили у зґвалтуванні, яке, за словами потенційної жертви, сталося на початку 1990-х років у Нью-Йорку. Позивачка вимагає від 56-річного спортсмена компенсацію у 5 мільйонів доларів (200,5 млн гривень).

Жінка, ім'я якої залишається невідомим, запевнила, що інцидент стався, коли вона поверталася із "Залізним Майком" із нічного клубу, де вони разом відпочивали. Про це пише PEOPLE.

"Я сіла в лімузин Тайсона, щоб забрати мою подругу з її будинку. Тайсон одразу почав торкатися мене і спробував поцілувати. Я кілька разів говорила йому "ні" і просила припинити, але він продовжував нападати на мене. Потім він стягнув з мене штани і жорстоко зґвалтував", – згадала жінка.

Через 30 років позивачка вимагає чималу суму за отримані "фізичні, психологічні та емоційні травми".

Варто зазначити, що це не перший випадок, коли на Тайсона подають до суду за таким самим звинуваченням. Попереднього разу, а це було в 1992 році, боксерові дали шість років в'язниці за зґвалтування Дезіри Вашингтон. Завдяки гарній поведінці та допомозі адвокатів він зумів повернутися на волю раніше призначеного терміну – через три роки. І хоча тоді боксер був покараний, навіть після амністії він стверджував, що міс Вашингтон збрехала – все було "за взаємною згодою".

Раніше OBOZREVATEL писав, що 21-річного канадського актора Персі Хайнса Уайта, який зіграв Ксав'є Торпа в популярному серіалі "Венздей", звинуватили у зґвалтуванні, домаганнях і відправці своїх оголених фото дівчатам. Про це заявили щонайменше три представниці прекрасної статі, зазначивши, що тоді хлопцеві було від 17 до 20 років.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

"Брудний" дощ дістався Києва 24 апреля 2024

"Брудний" дощ дістався Києва

Маша Єфросиніна відверто розповіла про стосунки з сестрою і розкрила, який Ющенко насправді 24 апреля 2024

Мовчить про війну та їздить у Росію. Маша Єфросиніна відверто розповіла про стосунки з сестрою і розкрила, який Ющенко насправді Вони бачилися приблизно 4 рази

56-річна Селін Діон з'явилася на обкладинці глянцю та розказала, як опирається невиліковній хворобі 24 апреля 2024

Канадська співачка Селін Діон стала героїнею травневого номеру французького Vogue.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше