Мел Гібсон вивів у світ дочку від росіянки Оксани Григор'євої: який вигляд має 14-річна Люсія

26 сентября 2024

Відомий австрало-американський актор Мел Гібсон з'явився на червоній доріжці, приуроченій показу свого нового пригодницького фільму жахів "Monster Summer", у супроводі двох нащадків. Зірка вивів у світ 14-річну доньку Люсію від росіянки Оксани Григор'євої, та 7-річного сина Ларса, мамою якого є Розалінд Росс.

Протягом останніх років знаменитість рідко відвідує публічні заходи, оскільки відновлює свою репутацію після низки скандалів. Як повідомляє видання ТаблоID, одним з найгучніших стало розлучення лауреата двох премій "Оскар" із колишньою обраницею з Росії.

На урочистому заході Люсія з'явилася у стильній червоній мінісукні, яку вдало доповнила босоніжками на невисоких підборах. Цікавою деталлю образу дівчини став мерехтливий клатч, що вдало перегукувався із золотавими прикрасами. Вона надала перевагу розпущеному волоссю з центральним проділом та нюдовому макіяжу.

Мел Гібсон вбрався у темно-сині джинси та класичний піджак у світлу клітинку, що мали гарний вигляд у поєднанні з контрастною білою сорочкою. У своєму аутфіті актор поєднав діловий та повсякденний стиль, надавши перевагу темним кросівкам.

7-річний Ларс також обрав для себе більш стриманий образ. Він вийшов у люди в чорних штанах та світлій сорочці.

68-річний актор розірвав шлюб зі своєю колишньою дружиною Оксаною Григор'євою до того, як їх спільній дочці виповнився один рік. Процес розлучення перетворився у гучний скандал, оскільки росіянка звинувачувала зірку у насильстві та спробі вбивства.

Окрім Люсії та Ларса, Мел Гібсон є батьком семи дітей від шлюбу з Робін Мур: Ханни Мей Бробст, Крістіана Гібсона, Едварда Гібсона, Вілла Гібсона, Луї Гібсона, Майло Гібсона та Томаса Гібсона.

Раніше OBOZ.UA розповів, що Девід Бекхем привітав єдину дочку з 13-м днем народження і показав милі дитячі відео.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Вакарчук згадав, як написав пісню "Друг", яку гурт ZIFERBLAT переспівав у проєкті Кароль 27 сентября 2024

Український гурт ZIFERBLAT став новим гостем YouTube-шоу співачки Тіни Кароль "Дім звукозапису". Колектив, який брав участь у нацвідборі на Євробачення-2024, переспівав легендарний хіт Океану Ельзи "Друг".

У мережі захейтили Олю Полякову через підтримку квадробіки 27 сентября 2024

У мережі захейтили Олю Полякову через підтримку квадробіки: нехай вдома роблять, що хочуть У відповідь українці заявили, що думка співачки "взагалі недоречна"

На Київщині сталась ДТП за участі двох легковиків: одного з потерпілих деблокували рятувальники 27 сентября 2024

На Київщині сталась ДТП за участі двох легковиків: одного з потерпілих деблокували рятувальники. Фото Обставини та причини автопригоди встановлять правоохоронці

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

BactoSfera DARSONVAL Black 4.9
BactoSfera DARSONVAL Black

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше