У Києві затримали зловмисницю, яка менш ніж за годину пограбувала двох жінок на Теремках

18 мая 2024

Правоохоронці повідомили про підозру зловмисниці, яка на столичних Теремках протягом години пограбувала двох жінок. Вона посеред вулиці вихопила у перехожої сумку та втекла, а згодом ще намагалась викрасти гроші у відвідувачки місцевого ресторану.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Києва. Підозрюваній загрожує до десяти років позбавлення волі.

За словами правоохоронців, до них надійшло повідомлення від мешканки столиці про те, що на Теремках невідома жінка штовхнула її та вирвала з рук сумку з особистими речами. Під час з’ясування всіх обставин події правоохоронцям повідомили про ще один факт відкритого заволодіння чужим майном в місцевому ресторані, який знаходиться неподалік.

"Як виявилось, невідома зайшла до приміщення закладу та, коли одна з відвідувачок оплачувала рахунок, вихопила гроші та намагалась втекти, але була зупинена працівниками закладу до приїзду поліцейських. Слідством встановлено, що до обох фактів причетна раніше не судима 33-річна уродженка Івано-Франківщини", – уточнили в поліції.

За фактом грабежі та замаху на грабіж, вчиненого в умовах воєнного стану відкрито кримінальне провадження, а затриманій повідомили про підозру. Суд вже обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві правоохоронці затримали раніше судимого чоловіка, який, за інформацією слідства, пограбував 70-річну жінку. На зупинці громадського транспорту зловмисник вихопив з рук пенсіонерки сумку з грошима й особистими речами та втік.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Дженніфер Лопес показала, як відгуляла 55-річчя без Аффлека 26 июля 2024

Американська співачка Дженніфер Лопес, яка днями відзначила 55-річчя, показала, як відбулося помпезне святкування її іменин.

Володимир Остапчук втретє стане батьком: який вигляд має вагітна Катерина Полтавська 26 июля 2024

Володимир Остапчук втретє стане батьком: який вигляд має вагітна Катерина Полтавська. Відео Напередодні Полтавська казала, що готується до важливої зйомки вдома

Кремль запроторив до в'язниці "батька" російського інтернету 26 июля 2024

Кремль запроторив до в'язниці "батька" російського інтернету

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

7 пологовий  
7 пологовий

Отзывов: 1

Воєнка 5.0
Воєнка

Отзывов: 3

Теплорадість 4.8
Теплорадість

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше