Клуні з Піттом у ретро луках занурилися в басейн заради стильної фотосесії для американського GQ

14 августа 2024

Актори мають серед свого доробку кілька спільних робіт. Невдовзі до цього списку додасться стрічка "Вовки"

фото Sølve Sundsbø

Про дружбу голлівудських красенів Бреда Пітта та Джорджа Клуні відомо ще з часів виходу фільму "11 друзів Оушена". Актори, які мають на своєму рахунку відтоді 4 спільних проєкти, продовжують підтримувати тісний зв’язок вже понад 20 років.

Із нагоди виходу їхнього нового фільму "Вовки", зірки взяли участь у стильному фотосесті для американського GQ. Крім зйомки, яка відбулася у славнозвісному маєтку Пітта шато Міраваль, актори також дали інтерв’ю.

У ньому 63-річний Джордж та 60-річний Бред поміркували про дружбу, старіння, близьких та суперництво один з одним на професійному поприщі.

Надзвичайно стильна й талановита парочка готова заради кадру і у воду зайти
фото Sølve Sundsbø

Клуні зізнається, що за останні роки в його акторській кар’єрі було мало проєктів. І на це була вагома причина – діти. Як відомо, із дружиною Амаль актор виховує 7-річних двійнят: хлопчика Александра і дівчинку Еллу. І поки вони були маленькі, Клуні хотів провести з дітьми якомога більше часу.

"Тепер мої діти певного віку. Ми не збираємося вихоплювати їх зі школи та подорожувати з ними деінде. До цього вони могли просто податися з нами будь-куди. Але зараз все інакше. Тому, напевно, я сфокусуюсь на інших речах, таких як акторство", – сказав Джордж.

Клуні у яскравих ретро луках попозував для глянцю напередодні виходу спільного з Піттом фільму

фото Sølve Sundsbø

Модна порада від Пітта – рожевого й фіолетового забагато не буває

фото Sølve Sundsbø

Крім яскравих луків зірки приміряли світлі костюми

фото Sølve Sundsbø

Натомість Пітт навпаки – намагається зменшити кількість зйомок та нині рідше береться за роботу. Він пояснює це так:

"Я дійсно намагаюся насолоджуватися людьми, яких я люблю, і які знаходяться поруч зі мною. І просто жити. Я не знаю, як висловитись, аби ця думка не звучала надто сентиментально. Проте просто свіже повітря та зелена трава, я потроху стаю цією самою людиною (яка таке цінує - ред.)", – додав Бред.

Клуні погодився з другом. Він додав, що попри активну кар’єру, їхні життя в усіх сенсах більше не такі, як у юності.

"Мене це змушує сміятися. Коли мені виповнилося 60 ми з моєю дружиною мали прекрасну вечерю. Сиділи, розмовляли і я сказав: "Дивись, мені – 60. І ось яка справа, я все ще можу грати в баскетбол з хлопцями. Я все ще можу зависати, робити багато різного лайна. Фізично я все ще у хорошій формі… Але через 20 років мені буде 80. І це зовсім інша цифра". Це та реальна цифра, коли твої кістки крихкі, а твоєї м’язової маси вже нема. Тому все змінюється. І наступні 20 років нам треба фокусуватися не лише на роботі, хоча ми її і продовжуємо. Нам також треба фокусуватися на житті", – додав Джордж.

Актори подружилися на зйомках фільму "11 друзів Оушена"

фото Sølve Sundsbø

Посеред розмови інтерв'юєр, не соромлячись, несподівано запитав: "Хлопці, а ви взагалі друзі?".

На що обидва актори саркастично віджартувалися, а потім серйозно додали:

"Так, чуваче, ми – друзі. Ми дружимо вже довгий час. І найсмішніше те, що ми час від часу перевіряємо, як справи один в одного. Це дуже важлива частина дружби. У житті справи можуть стати заплутаними. І вам завжди треба впевнитись, що всі важливі (люди - ред.) у порядку", – сказав Клуні.

"Джордж, напевно, найкращий у розумінні та баченні потенційних поворотів (життя - ред.). Я подзвоню йому у великій кількості випадків, коли обставини почнуть погіршуватись", – додав Пітт.

Зйомка відбулася у французькому маєтку Пітта шато Міраваль. Той, як відомо, став причиною судової війни між Бредом та його ексдружиною Анджеліною Джолі

фото Sølve Sundsbø

Коли востаннє ви бачили цих красенів в одному кадрі?

фото Sølve Sundsbø

Торкнулися і теми суперництва. Попри велику популярність та спільні проєкти, були в кар’єрах акторів і фільми, отримати ролі в яких хотіли вони обидва.

"Цікаво те, що я був один з останніх, хто прослуховувася на роль у "Тельмі та Луїзі" (стрічка 1991-го року, в якій Пітт зіграв епізодичну роль - ред). І потім, коли роль дісталася Бреду, я знав, що це буде успішний фільм. Але я не міг уявити, що настільки. І його кар’єра пішла вгору. А я тоді ще знімався у якихось телесеріалах... Після того я не дивився "Тельму та Луїзу" кілька років", – зізнався Клуні.

"Не забувайте, ми – конкуруючі засранці. Ми дісно такі. Я маю на увазі всі ми, актори", – додав Пітт.

"Ми – конкуруючі засранці"

фото Sølve Sundsbø

Пітт обирає стильні образи як у повсякденному житті, так і для зйомок у глянці

фото Sølve Sundsbø
фото Sølve Sundsbø

На питання журналіста, що б зірки сказали собі у молодому віці Бред відповів, не довго думаючи.

"Що все буде добре. Так просто. Все відносно. І фраза "буде добре" відносна. Але все ж, усе буде добре", – сказав він.

"Моя тітка була дуже відомою співачкою. А потім раптом її слава закінчилася. І не тому, що вона стала менш талановитою, а тому, що часи змінилися. Тоді у світ прийшов рок-н-ролл й таке інше. І я засвоїв дуже хороший урок щодо того, наскільки мізерно усе насправді зав’язано на тобі. І чим старше я стаю, тим більше можу озирнутися та збагнути, що не моя геніальність зробила якісь речі хітовими. І не моя дурість погубила якийсь певний проєкт. Ці всі елементи і ти можете бути трохи пов’язаними. Але ти менше приписуєш собі успіх, і менше звинувачуєш себе у програшах", – сказав Клуні.

Нагадаємо, більше про дружбу світових зірок TabloID розповідав у попередньому матеріалі.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Грошей на допомогу українцям цієї зими мало - ООН 27 сентября 2024

Більш ніж половина потужностей України з виробництва електроенергії знищена під час російських атак.

Зустріч давніх друзів: Пенелопа Крус пригорнула Джонні Деппа для милого селфі в Іспанії 27 сентября 2024

Голлівудські зірки Джонні Депп та Пенелопа Крус знайомі здавна. Щонайменше акторів обʼєднує спільна робота над фільмом "Кокаїн", який вийшов у світ у 2001-му. І, здається, відтоді обидва підтримують дружні стосунки.

Хореограф Євген Кот серйозно захворів і назвав діагноз 27 сентября 2024

Танцівник зізнався, на яку хворобу страждає.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше