Молодик спалив військовий Ford на Печерську за обіцянку 3000 доларів

14 августа 2024

Молодик спалив військовий Ford на Печерську за обіцянку 3000 доларів

У пошуках «легких» грошей 20-річний киянин погодився на пропозицію від російських спецслужб і за грошову винагороду підпалив військові автомобілі. 5 серпня 2024 року, отримавши в Telegram повідомлення від користувача, який запропонував йому 3000 доларів США за підпал авто військовослужбовця ЗСУ чи іншого військового формування, молодик вирішив виконати це завдання.

Про це повідомила Національна поліція України.

Для цього він купив рідину для розпалювання в супермаркеті. На вулиці Підвисоцького він помітив автомобіль марки «FORD» з чорними номерами і темно-зеленим кольором, який і підпалив, обливши капот рідиною для розпалювання.

Вночі зловмисник знімав процес підпалу на відео, щоб відзвітувати замовнику. Проте обіцяні 3000 доларів він так і не отримав. Після затримання його дій було встановлено, що він також може бути причетний до підпалу ще одного військового автомобіля.

Оперативники Печерського управління поліції Києва, разом з працівниками управління карного розшуку, кримінального аналізу Главку поліції та СБУ, встановили, що молодик підпалив два військові автомобілі в Печерському районі столиці. Він підтримував контакти з російськими спецслужбами, отримуючи завдання і інструкції для перешкоджання законній діяльності українських військових.

 

Национальная полиция
Национальная полиция

 

Национальная полиция
Национальная полиция

 

Национальная полиция
Национальная полиция

 

Национальная полиция
Национальная полиция

Фігуранту пред'явлено підозру за ч. 1 ст. 114-1 Кримінального кодексу України — перешкоджання законній діяльності ЗСУ та інших військових формувань у особливий період. Суд заарештував підозрюваного з альтернативою застави, а санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від 5 до 8 років.

Раніше ми повідомляли, що міст у Вознесенську відновлено.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Лопес на тлі розлучення з Аффлеком розрадила фанів новими фото 29 сентября 2024

Американська співачка Дженніфер Лопес, яка розлучається зі своїм чоловіком, актором Беном Аффлеком, продовжує тішити підписників контентом. Цього разу Джей Ло показала свої портретні фото, на яких щасливо посміхається.

На Київщині конфлікт між гостем та власником квартири закінчився вбивством 29 сентября 2024

На Київщині конфлікт між гостем та власником квартири закінчився вбивством. Подробиці справи Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі

ЗМІ: У Пакистані розбився вертоліт з пілотами з РФ 29 сентября 2024

Пілоти спробували посадити гелікоптер, але хвостовий ґвинт ударився об землю, від чого вертоліт перекинувся.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше