Інсайдер пояснив, чому принц Вільям і Кейт "відправили в бан" Гаррі з Меган

14 августа 2024

Фото Getty Images

Подейкують, британський принц Вільям і його дружина Кейт, які буцімто навесні робили крок до примирення з принцом Гаррі та Меган Маркл, облишили ці спроби. Ба більше, тепер тема американських родичів у їхній сім'ї табуйована.

Чому пара так вирішила, пояснив інсайдер Heat.

Останньою краплею для Вільяма і Кетрін стала нещодавня заява Гаррі про те, що він більше не привозитиме свою сім'ю до Британії, мовляв, це небезпечно. Принц і принцеса Вельські розцінили це як чергову його "гру" зі ЗМІ, і з них цього вже досить.

Фото Getty Images

Зараз, коли Кейт лікується від раку, вона бажає відгородитися від усього, що її засмучує.

"Кейт і Вільям відправили в бан все, що пов'язано з Меган та Гаррі, поки насолоджуються сімейним відпочинком, який був їм дуже потрібен цього літа. Кейт продовжує зосереджуватися на своєму зціоення, і вони вирішили створити міцний кордон, щоби захистити її від усього стресу і смутку, який спричиняють Гаррі та Меган, від того, що очевидно негативно впливає на її фізичне здоров'я, і на її ментальне здоров'я теж", - пояснило джерело.

Фото Getty Images

"Вільямові вже в печінках сиділо дивитися, як тригерить, якою тривожною стає Кейт щоразу, коли Меган та Гаррі роблять або говорять щось, що негативно на них (принці та принцесі Вельських) позначається - байдуже, наскільки несильно - і щойно він запропонував це, Кейт погодилася, що це є життєво необхідними для них усіх", - додав інформатор.

Зараз Вільям, Кейт і їхні діти - 11-річний Джордж, 9-річна Шарлотта і 6-річний Луї буцімто відпочивають із королем Чарльзом, королевою Каміллою та принцесою Анною в палаці Балморал. Гаррі та Меган на шотландську "дачу" не запрошували.

Фото Getty Images

Міддлтон, яка, вочевидь, уже завершила курс хіміотерапії, відновлюється і пробує такі методики як акупунктура, рейкі, рефлексологію та гіпноз. Як відомо, Кейт має позитивний досвід із самогіпнозом: він помагав їй під час пологів.

Нагадаємо, кажуть, Чарльз ІІІ, який теж бореться з онкозахворюванням, так само уникає спілкування з молодшим сином. Гаррі ж сподівався, що батькова хвороба, навпаки, об'єднає родину.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Верховного лідера Ірану сховали після ліквідації лідера Хезболли - ЗМІ 29 сентября 2024

Іран намагається визначитися з наступним кроком після того, як Ізраїль оголосив про знищення Хасана Насралли, стверджують джерела.

Українська королева пластики розповіла про 6-годинне хірургічне втручання 29 сентября 2024

"Хотіла більший розмір". Українська королева пластики розповіла про три операції на грудях та 6-годинне хірургічне втручання Анастасія Покрищук зізналася, чи заважають їй в звичайному житті найбільші у світі вилиці

Вагітна кохана Касселя вразила кардинальною зміною образа. Фото 29 сентября 2024

27-річна дівчина французького актора Венсана Касселя, модель Нара Баптіста, яка нещодавно оголосила про вагітність, вразила підписників кардинальною зміною образу.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше