Мухарський розповів, чи вдалося йому зустрітися у Туреччині з трьома дітьми від Єгорової

1 июля 2024

Фото з Instagram Антіна Мухарського

55-річний шоумен та письменник Антін Мухарський заявив, що не зможе побачити своїх трьох дітей від колишньої дружини, скандальної телеведучої Сніжани Єгорової. Зараз він перебуває у Туреччині з благодійними заходами.

Про це він сказав в інтерв'ю Яніні Соколовій.

Антін зазначив, що він намагався знайти адреси дітей через українське консульство у Туреччині (саме там проживає Єгорова з молодшими дітьми).

"Я буду відвертим. Я звернувся до українського консульства в Анталії з проханням надати адресу проживання моїх дітей у Туреччині. Через юриста були пророблені певні дії, але держава Туреччина не видає особистих даних. Тому я не побачу своїх дітей, бо не знаю, де вони проживають", - сказав він.

У консульстві Антіну не змогли допомогти

На питання, чи може письменник подзвонити Єгоровій, він заперечив та порівняв їхні стосунки з відносинами України та РФ.

"Ні, це неможливо (написати Сніжані, - ред.). Так як помиритися з Путіним, наприклад. Історія нашої родини - це таке відображення взаємин двох країн - України і Росії, такі в перспективі останніх 10-15 років. Все, що проходять наші держави, все проходили ми. Все, що я бачу у медійному просторі, так само відпрацьовувалося на моїй родині, тому що під це потрапляли й батьки, й діти від першого шлюбу. Зараз це масштабувалося на цілий світ практично", - додав Антін.

Як відомо, у шлюбі Антіна Мухарського з Сніжаною Єгоровою у них народилося троє спільних дітей: сини - 17-річний Андрій й 12-річний Іван та 14-річна донька Орися.

Нагадаємо, Мухарський та Єгорова офіційно розлучилася у 2016 році, однак телеведуча вимагала, аби шоумен заплатив їй грошей.

За місяць до початку повномасштабної війни в Україні Сніжана заявила, що підтримує Путіна і Україні потрібно "повернути здоровий глузд".

А вже у березні 2022 року Єгорова відреклася від Путіна, адже через її заяви в українському консульстві у Туреччині дітям відмовили у продовженні закордонних паспортів.

До речі, скандальна телеведуча навіть стала на захист російської мови та заявила, що "неважливо, якою мовою ти говориш".

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

На релігійній церемонії в Індії в тисняві загинули не менше 60 людей 3 июля 2024

На церемонії були присутні понад 15 тис. людей, хоча офіційний дозвіл на його проведення було надано з умовою, що в заході візьмуть участь не більше 5 тис. осіб.

Стало відомо, як поміняти старі права водія на нові в Україні 3 июля 2024

Стало відомо, як поміняти старі права водія на нові в Україні

Син радянського композитора Олександра Барикіна видав маячню, хто насправді "воює з Росією" 3 июля 2024

Син радянського композитора Олександра Барикіна, який "стежить за Україною з 2014 року", видав маячню, хто насправді "воює з Росією" Він говорив і за покійного батька, який виступав в Україні

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Apsen Diamond 5.0
Apsen Diamond

Отзывов: 1

Ineed 3.2
Ineed

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше