Стало відомо у чому секрет краси зірки "Друзів" Дженніфер Еністон

2 мая 2024

Американська акторка Дженніфер Еністон мала шикарний вигляд у прозорому білому топі з довгими рукавами у новому відео, яке вона опублікувала в соціальних мережах. 55-річна зірка "Друзів" захопила шанувальників своїм елегантним стилем.

Нещодавно Дженніфер бачили, коли вона виходила з кабінету пластичного хірурга зі своєю близькою подругою Сандрою Баллок у Коннектикуті, пише HELLO. Серед інших косметичних процедур центр спеціалізується на підтяжці обличчя та носа, що викликало цікавість щодо підходу Дженніфер до збереження молодого вигляду.

Секрети краси Дженніфер Еністон

У той час як у минулому вона експериментувала з ботоксом, наразі Еністон зосереджується на менш інвазивних процедурах, таких як ін’єкції пептидів, наголошуючи на природній красі. Вона також відверто розповідає про свій шлях до тверезості, відзначаючи понад п’ять років без алкоголю як важливу віху.

Відома своїми суворими тренуваннями та дотриманням дієти 16:8 (інтервальне голодування), Дженніфер веде дисциплінований, але збалансований спосіб життя. Її філософія виходить за межі фізичного здоров’я, прагнучи живити свою душу та тримати під контролем життєві пріоритети.

Вона виступає за спосіб, де поміркованість замінює крайнощі, а турбота про себе є першорядною. Підхід Дженніфер до життя полягає в тому, щоб цінувати та жити поточним моментом, протистояти стресу, який колись переповнював її.

Секрети фітнесу Дженніфер

Зірка зізналася, що дотримується так званого тренування 15-15-15, яке передбачає 15 хвилин на велосипеді, потім 15 хвилин на крос-тренажері, завершуючи 15 хвилинами на біговій доріжці. "Минулої осені я отримала травму, і я могла займатися лише пілатесом, який я дуже люблю", – згадувала Дженніфер.

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, якДемі Мур у крихітному леопардовому бікіні вразила мережу: "61-річна жінка має кращу фігуру, ніж більшість 20-річних".

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Співачка Lama показалася з молодшим на 18 років коханим і розсекретила, чим він займається 16 мая 2024

Артистка вже понад сім років зустрічається зі своїм обранцем.

Камалія із Захуром і донечками замилувала прогулянкою португальським узбережжям 16 мая 2024

Співачка Камалія поділилася милими кадрами сімейного відпочинку у Португалії.

Гайді Клум, Джейн Фонда, Меріл Стріп та інші вразили ефектними луками на відкритті Каннського кінофестивалю 16 мая 2024

У Франції стартував щорічний Каннський кінофестиваль, який традиційно збирає на своєму хіднику найкращих представників індустрії: режисерів, акторів, продюсерів та інших зірок світового масштабу.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 2

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше