Поліцейські столичного регіону показали відео затримання зловмисника з бодікамер

6 марта 2023

У Бориспільському районі Київської області правоохоронці зуміли заспокоїти чоловіка, який погрожував їм зброєю. Працівників поліції на місце події викликав сам зловмисник.

Про це на своїй сторінці в соціальні мережі Facebook повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов. На щастя, ніхто не постраждав (щоб переглянути відео, доскрольте до кінця сторінки).

"Ніколи не можна передбачити, що чекає патрульних на виклику. На цих кадрах заявник з Бориспільщини вирішив погрожувати поліцейським зброєю. У багатьох країнах світу правоохоронці 100% відкрили б вогонь на ураження, а тут – поліцейське піклування, людяність і м’яка профілактична бесіда", – написав Нєбитов.

Генерал поліції додав, що подальшу долю затриманого чоловіка вирішить суд.


"У затриманого поки немає "претензій" до поліцейських, а ось у слідчого до нього є. Тепер нападник тверезіє і думає над своїм вчинком в ізоляторі тимчасового тримання, а вже далі його долю вирішить суд", – резюмував Нєбитов.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Києві затримали зловмисника, який відкрив стрілянину у дворі багатоповерхівки. Чоловіку нібито не сподобалось, як водій припаркував авто і тоді він почав стріляти у бік автолюбителя.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як підібрати «правильний» ноутбук? 14 октября 2024

На сьогоднішній день, напевно, складно знайти сім'ю, де б не було бодай одного комп'ютера. Причому останнім часом для вирішення більшості завдань все більше використовуються ноутбуки, які продовжують нарощувати свою популярність

Каким должен быть игровой компьютер? 10 октября 2024

Для компьютерных игр необходимо оборудование соответствующего технического уровня, а говоря конкретнее – нужен игровой компьютер, который будет отличаться целым рядом специфических параметров

Как выбрать идеальный рюкзак для длительных поездок на транспорте? 10 октября 2024

Как выбрать рюкзак для длительных поездок, который вместит все необходимое и не будет доставлять дискомфорт. Критерии выбора и полезные советы

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Порушують строки 0.8
Порушують строки

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше