На Київщині ґрати на вікнах ледь не вбили родину під час пожежі: серед врятованих – п’ять дітей

3 февраля 2024

У селі Червона Слобода Київської області ґрати на вікнах ледь не вбили родину. У будинку почалась пожежа, але п’ять дітей та двоє дорослих не змогли самостійно з нього вийти.

Про це повідомили в пресслужбі Державної служби з надзвичайних ситуацій Київщини. Причину виникнення загоряння встановлять правоохоронці.

За словами рятувальників, 2 лютого о 03:50 до них надійшло повідомлення про пожежу в селі Червона Слобода на вулиці Польовій.

"По прибуттю було встановлено, що горить двоповерховий житловий будинок. Рятувальники звернули увагу на те, що поруч з будинком знаходяться дитячі візочки та велосипеди – тож всередині є малеча. Але потрапити в будинок було неможливо, бо на вікнах були ґрати. Родина всередині прокинулась і намагалась вибратись назовні, але вогонь вже охопив двері", – розповіли в ДСНС.

Рятувальники зрізали ґрати і через вікно дістали всю сім'ю – п'ятьох дітей 2023, 2022, 2020, 2015, 2012 років народження, та двох дорослих 1992 року народження.

"Як розповіли сусіди, викликаючи рятувальну службу, вони не знали, що в будинку є люди, бо родина виїжджала на захід країни і тільки декілька днів як повернулась. Пожежу ліквідовано о 5:55 на площі 81 метр квадратний", – уточнили в ДСНС.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Дарницькому районі Києва в четвер, 25 січня, сталась пожежа в одному з класів школи № 323. Дітей та працівників навчального закладу евакуювали.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Світлана Тарабарова відповіла на закиди щодо відстрочки чоловіка від армії 16 сентября 2024

"Для нас війна почалася у 2014 році". Світлана Тарабарова відповіла на закиди щодо відстрочки чоловіка від армії Подружжя виховує трьох дітей

До дня українського кіно режисер Алан Бадоєв отримав почесну відзнаку від президента 16 сентября 2024

До дня українського кіно режисер Алан Бадоєв отримав почесну відзнаку від президента Документальний фільм Бадоєва "Довга Доба" за рік від початку показів переглянули більш ніж у 30 країнах світу

Наталка Денисенко поділилася бекстейджем спокусливої фотосесії зі своїм чоловіком, військовим та актором Андрієм Федінчиком 16 сентября 2024

Акторка Наталка Денисенко, яка не соромиться публікувати свої гарячі фото, і Instagram поділилася бекстейджем спокусливої фотосесії зі своїм чоловіком, військовим та актором Андрієм Федінчиком.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

КЛО Глеваха 0.1
КЛО Глеваха

Отзывов: 1

Чепелева Юлия ФОП 0.8
Чепелева Юлия ФОП

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше