На Київщині біля кладовища знайшли протитанкову міну

23 мая 2024

У селі Липівка Київської області у вівторок, 21 травня, біля місцевого кладовища виявили протитанкову міну. Щоб знешкодити вибухонебезпечну знахідку на місце події викликали саперів.

Про це в своєму Telegram-каналі повідомив Макарівський міський голова Вадим Токар. Розмінування регіону ще не завершено.

"В у селі Липівка (біля кладовища) було виявлено протитанкову міну ТМ 62мм – 1 одиниця. Проведено маркування місця виявлення ВНП. Вжито заходи щодо не допущення сторонніх осіб до місця виявлення ВНП та організовано його охорону. Дотримуйтесь правил протимінної безпеки! Виявивши вибухонебезпечний предмет ні в якому разі не чіпайте та повідомте державну службу надзвичайних ситуацій або ж національну поліцію", – закликав Токар.

ТМ-62 – клас радянських противотанкових мін, розроблений як наступник ТМ-57. Міна ТМ-62М є головною базовою моделлю сімейства ТМ-62, які розрізняються між собою матеріалом і формою корпусу, та вибухово-ваговими характеристиками.

Нагадаємо, на території Чорнобильської зони відчуження, яка перебувала під російською окупацією, на міні підірвався кінь Пржевальського. На жаль, червонокнижна тварина загинула.

Як повідомляв OBOZ.UA, у лісі села Залісся Київської області було виявлено гранату Ф-1 на розтяжці, яку залишили російські окупанти. Щоб знешкодити вибухонебезпечну знахідку, на місце викликали саперів.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Аль Пачіно засвітився на дні народження своєї молодшої на 54 роки пасії 28 сентября 2024

Нур Альфаллах та Аль Пачіно виховують спільну дитину

Аліна Гросу вперше прокоментувала скандал із "дипломатичною посадою" та пояснила, чим займається у США 28 сентября 2024

Аліна Гросу вперше прокоментувала скандал із "дипломатичною посадою" та пояснила, чим займається у США Співачка розвіяла чутки, які ширилися мережею

Франція та Канада посилять захист України від кібератак з боку РФ 28 сентября 2024

У декларації йдеться, що Збройні Сили обох країни "продовжуватимуть поглиблювати стратегічну співпрацю у сфері кіберзахисту на підтримку України через Талліннський механізм".

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше