На Київщині легковик злетів з дороги та перевернувся: є загиблий та постраждалий

8 сентября 2024

В селі Клюки Київської області легковий автомобіль на швидкості злетів з дороги та перевернувся на кришу. Внаслідок ДТП є загиблий та травмований.

Про це повідомили в пресслужбі ДСНС Київщини. Обставини та причини аварії встановлять правоохоронці.

За словами рятувальників, 7 вересня о 00:15 до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Клюки. 

"Прибувши на місце події, рятувальниками встановлено, що сталася дорожньо-транспортна пригода за участі легкового автомобіля, який злетів з дороги та перевернувся на кришу. Внаслідок ДТП одна людина загинула та одна травмована", – розповіли в ДСНС.


Нагадаємо, у Києві суд виніс вирок водію, який під дією наркотиків та алкоголю вчинив ДТП у Деснянському районі. Внаслідок аварії постраждав пасажир легковика, яким керував зловмисник.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Київській області в п’ятницю, 6 вересня, поблизу села Скибин сталась аварія за участі двох вантажівок. Внаслідок аварії було перекрито проїзд в напрямку Чернігова.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Зірка "Х-Фактора" Микита Ломакін пояснив, чому 11 років мовчав про наміри Філіпа Кіркорова його зґвалтувати 16 сентября 2024

"Ти поїж, вип'єш, прокинешся – і все". Зірка "Х-Фактора" Микита Ломакін пояснив, чому 11 років мовчав про наміри Філіпа Кіркорова його зґвалтувати Артист боявся транслювати негатив

Лукашенко помилував 37 засуджених за протести 16 сентября 2024

Серед помилуваних - шість жінок. Деякі помилувані мають хронічні захворювання, є інвалідами, пенсіонерами.

Диетические свойства суши 16 сентября 2024

Суши давно стали одним из самых популярных блюд не только в Японии, но и во всем мире. Это вкусное и питательное блюдо, сочетающее в себе разнообразные ингредиенты, такие как рыба, морепродукты, овощи и рис

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

КЛО Глеваха 0.1
КЛО Глеваха

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше