На Київщині п’яний водій BMW наїхав на велосипедиста, який катався з однорічною дитиною

28 июня 2024

У Переяславі Київської області п’яний водій BMW наїхав на велосипедиста з малолітньою дитиною. Чоловіка та його 1-річну доньку із травмами були доставлені до лікарні.

Про це повідомили в пресслужбі поліції. Київщини. Обставини аварії встановлять правоохоронці.

"Подія трапилася 26 червня, близько 20:20, у Переяславі. Попередньо встановлено, що 23-річний водій BMW, не вибрав безпечної швидкості, не дотримався безпечної дистанції та допустив наїзд на велосипедиста з дитиною, який рухався по узбіччю дороги. З'ясовано, що водій автомобіля перебував за кермом з явними ознаками алкогольного сп'яніння, не маючи права керування транспортними засобами", – розповіли в пресслужбі.

Внаслідок ДТП, 34-річний велосипедист та його майже 2-річна донька доставлені до лікарні із саднами та забоями. Після отримання медичної допомоги обоє покинули медичний заклад.

На порушника склали адмінпротоколи за керування машиною у стані сп’яніння (штраф 17 тисяч гривень), скоєння ДТП (штраф 850 гривень) та за керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів (штраф 34 тисячі гривень)

Як повідомляв OBOZ.UA, у Білій Церкві Київської області сталась аварія за участі двох легковиків. Щоб деблокувати людей з обох машин, на місце викликали рятувальників.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Києві на Троєщині чоловік вночі підірвав гранату: вибухом пошкоджено 11 авто 30 июня 2024

У Києві на Троєщині чоловік вночі підірвав гранату: вибухом пошкоджено 11 авто. Подробиці і фото Зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі

Jerry Heil та alyona alyona відповіли на претензії Фаріон 30 июня 2024

Співачка Jerry Heil та реперка alyona alyona, які цього року представляли Україну на Євробаченні та посіли 3 місце, відповіли на закиди мовознавиці Ірини Фаріон щодо їхніх псевдонімів.

Який бур’ян здатен миттєво знизити артеріальний тиск і зняти втому: не поспішайте його викидати 30 июня 2024

Тим, хто дбає про своє здоров’я обов’язково треба вживати в їжу цю цілющу рослину.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше