На Київщині п’яний водій на швидкості з’їхав у кювет: машина перекинулась, загинув підліток

10 сентября 2024

У селі Клюки Київської області водій легковика у стані алкогольного сп’яніння з’їхав у кювет, де машина перекинулась на кришу. Внаслідок ДТП загинув пасажир авто – 17-річний хлопець.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Київщини. Підозрюваному загрожує до 10 років позбавлення волі.

"Днями, близько опівночі, на автодорозі в селі Клюки, Білоцерківського району, сталася смертельна аварія. Правоохоронці попередньо встановили, що 29-річний житель села Богатирка, керуючи автомобілем Ford, не впорався з керуванням і виїхав за межі проїзної частини, після чого автомобіль з'їхав у кювет", – розповіли в пресслужбі.

У поліції додали, що в у салоні, крім водія, перебували троє осіб – один з них, 17-річний хлопець, внаслідок отриманих травм загинув на місці. Інші двоє пасажирів від госпіталізації відмовилися після огляду медиків.

За результатом освідування у крові водія було виявлено 0,68 проміле алкоголю – він отримав травми, зокрема переломи руки та ребер, і був госпіталізований до лікарні. За фактом п’яної ДТП із загиблим відкрито кримінальне провадження, а затриманому повідомили про підозру. Суд обрав запобіжний захід фігурантові у вигляді тримання під вартою.

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Київській області за вісім місяців 2024 року зареєстрували 1278 ДТП з потерпілими. На жаль, за цей період на дорогах регіону внаслідок аварій загинуло 123 особи.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Скандальна Соня Морозюк засвітилася в компанії зірки "Кварталу 95" та відомої співачки 28 сентября 2024

Скандальна Соня Морозюк засвітилася в компанії зірки "Кварталу 95" та відомої співачки. Відео Вони проводили час у одному зі столичних закладів

Солодощі, риба та хліб: які ще продукти треба їсти, щоб мати міцне здоров’я й довго жити 28 сентября 2024

Медики розробили план здорового харчування для тих, хто збираються прожити довге й активне життя.

Лікарі назвали найкращі спеції до кави, які омолоджують організм і знижують холестерин 28 сентября 2024

Лікарі стверджують, якщо додати до улюбленого вранішнього напою деякі спеції, то можна зробити його значно кориснішим для здоров'я.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 0.5
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше