На Київщині під час пожежі загинув чоловік

7 февраля 2023

В селищі Калита Київської області в неділю, 5 лютого, виникла пожежа в приватному будинку. Після ліквідації загоряння рятувальники виявили в приміщенні тіло 69-річного чоловіка.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Київщини. Обставин трагедії встановлять слідчі.

"5 лютого, близько 18:00, до поліції надійшло повідомлення про задимлення приватного будинку в селищі Калита. Після ліквідації пожежі рятувальники виявили в приміщенні тіло 69-річного чоловіка. Попередньою причиною інциденту стала несправність пічного опалення", – розповіли в пресслужбі.

За фактом пожежі, внаслідок якої загинула людина, відкрито кримінальне провадження. Причину виникнення вогню встановлять слідчі.

"Поліція Київщини вкотре застерігає громадян дотримуватись правил протипожежної безпеки та перевіряти справність електроприладів, пічного опалення, вентиляційних систем. А також обережно користуватись свічками та не залишати їх без нагляду під час горіння", – закликали правоохоронці.

Нагадаємо, в Оболонському районі Києва в середу, 25 січня, під час гасіння пожежі в багатоповерхівці бійці ДСНС врятували пенсіонера. За попередньою причиною, вогонь виник через неправильне використання свічок для освітлення оселі.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у місті Українка Київської області в неділю, 5 лютого, виникла масштабна пожежа в багатоповерховому будинку, яка охопила п’ять поверхів. Під час гасіння вогню рятувальники евакуювали 15 осіб, серед яких двоє – діти.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

В НАТО назвали умову для гарних відносин КНР із Заходом 26 апреля 2024

Пекін продовжує розпалювати найбільший збройний конфлікт у Європі з часів Другої світової війни, вважають в НАТО.

Стали відомі 5 цікавих фактів про Михайла Коцюбинського 26 апреля 2024

Переконав Винниченка не писати російською та "змусив" всю Європу говорити про Україну: 5 маловідомих фактів про Михайла Коцюбинського Він активно збагачував українську літературну мову новими словами

Ішіас та біль у спині: 5 стародавніх індійських практик, які полегшать страждання 26 апреля 2024

Ішіас та біль у спині: 5 стародавніх індійських практик, які полегшать страждання

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Романча 5.0
Романча

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше