На Київщині потяг смертельно травмував 9-річну дівчинку

24 мая 2024

У Бориспільському районі Київської області в середу, 22 травня, електропотяг збив 9-річну дівчинку. На жаль, від отриманих травм дитина загинула на місці.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Київщини. Обставини та причини трагедії встановлять слідчі.

"Подія трапилася 22 травня, близько 19:15 години на 24 кілометрі залізничної колії перегону "Баришівка – Бориспіль". Попередньо встановлено, що електропотяг сполучення "Гребінка – Київ", який рухався в напрямку столиці, травмував 9-річну дівчинку. На місце події прибули медики та, на жаль, малолітня дитина померла", – розповіли в пресслужбі.

За попередньою інформацією, потерпіла разом з іншими дітьми перебувала на коліях та не зреагувала на сигнал машиніста. За фактом порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту, що спричинили загибель людей, відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, у Вишневому Київської області в неділю, 14 квітня, пасажирський потяг збив чоловіка. Від отриманих травм потерпілий загинув на місці.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Дніпровському районі Києва в понеділок, 22 квітня, потяг міської електрички збив жінку. Від отриманих травм вона загинула на місці події.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

В мережі з'вились 5 найкумедніших фото королівських осіб, які підіймуть ваш настрій 1 июля 2024

Застали зненацька: 5 найкумедніших фото королівських осіб, які підіймуть ваш настрій Навіть титуловані особи не завжди мають ідеальний вигляд на світлинах

Влад Яма в Америці долучився до пробігу у вишиванках і похвалився результатом 30 июня 2024

41-річний хореограф Влад Яма, який під час повномасштабної війни виїхав з України та оселився у Маямі, показався на забігу у вишиванках.

У МОЗ повідомили, що в ЕСОЗ буде запроваджено особистий кабінет пацієнта 30 июня 2024

Кабінет Міністрів України прийняв постанову, якою затвердив зміни у функціонуванні електронної системи охорони здоров’я (ЕСОЗ) — у ній впроваджується...

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Юлія Бешковецька 1.0
Юлія Бешковецька

Отзывов: 1

Ineed 3.2
Ineed

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше