На Київщині у 21-річного хлопця в руках вибухнула граната

18 марта 2023

У Фастівському районі Києва в п’ятницю стався вибух бойової гранати. Внаслідок події 21-річний хлопець отримав тяжку травму руки.

Про це в своєму Telegram-каналі повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов. Він закликав не нехтувати правилами безпеки та не чіпати вибухонебезпечні предмети (щоб переглянути відео, доскрольте до кінця сторінки. 18+).

"Знайшов гранату, приніс додому, ледь не загинув. Скільки ще повторювати громадянам про небезпеку боєприпасів? Щойно на Фастівщині 21-річному хлопцю вибухом рознесло ліву руку. Мати потерпілого почула, як граната розірвалась, зайшла в кімнату, побачила скривавленого сина і пошкоджені меблі", – розповів Нєбитов.

Генерал поліції додав, що на місці події вже працюють правоохоронці, які виявили чеку від боєприпасу.

"Вкотре наголошую, що легковажність із вибухонебезпечними предметами може коштувати життя. Якщо ви знайшли щось підозріле, одразу повідомляйте до поліції", – закликав Нєбитов.

ФОТО 18+



Нагадаємо, поблизу села Бузова Київської області виявили дві "розтяжки" з бойових гранат. Вибухонебезпечні предмети залишили російські військові під час окупації регіону.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Бучанському районі Київської області знайшли 75 підривачів типу М-6 до мінометних мін. Їх виявили на колишніх позиціях російських окупантів.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

4 отличительные критерии женских велосипедов 15 апреля 2024

Выбор велосипедов для женщин всегда имеет свои особенные рекомендации. Специалисты акцентируют внимание на том, что всем важно обращать внимание на особенности таких конструкций

Мішу Романову з "ВІА Гри" запідозрили в романі з радником Зеленського 14 апреля 2024

Мішу Романову з "ВІА Гри" запідозрили в романі з радником Зеленського. Фото

Как оформить брак с иностранцем за один день? 7 апреля 2024

Многие девушки, женщины и даже дамы зрелого возраста стремятся выйти замуж за иностранца по вполне понятным причинам – подобный шаг позволяет быстро и эффективно решить многие бытовые и социальные проблемы, изменив страну проживания

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше