На Київщині у ставку виявили тіло чоловіка

25 июля 2024

В Обухівському районі Київської області у місцевому ставку потонув чоловік. Щоб дістати потопельника на берег, викликали рятувальників.

Про це повідомили в пресслужбі Державної служби з надзвичайних ситуацій Київщини. Обставини трагічного випадку встановлять правоохоронці.

За словами рятувальників, 23 липня о 17:22 до оперативно-диспетчерської служби Обухівського району надійшло повідомлення про те, що в селі Зорівка у місцевому ставку потонув чоловік.

"По прибуттю на місце події рятувальники за допомогою гумового човна дістали тіло потопельника", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Києві в неділю, 14 липня, на водних об’єктах міста під час купання загинули чоловік та підліток. Трагедії стались в Оболонському та Деснянському районах.

Як повідомляв OBOZ.UA, у селі Дударі Київської області під час відпочину біля ставка потонула чотирирічна дитина. На жаль, протягом 13-14 липня на водних об’єктах регіону загинуло 6 осіб.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Термостабильные начинки: что это и как ими пользоваться 17 октября 2024

Изготовление сладостей на собственной кухне для семьи или на заказ для продажи – это захватывающий и интересный процесс. Магазины для кондитера предлагают много товаров, значительно

Нову "Міс Росія" з Чувашії зацькували за зовнішність і походження: який вигляд має головна "красуня" країни-окупанта 8 октября 2024

Нову "Міс Росія" з Чувашії зацькували за зовнішність і походження: який вигляд має головна "красуня" країни-окупанта. Фото Росіяни не зацінили її рівні зуби

У Telegram тепер можна надсилати подарунки 8 октября 2024

У Telegram тепер можна надсилати подарунки

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

5 роддом  
5 роддом

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше