Сергій і Сніжана Бабкіни ледь не загинули під час обстрілу Росією Харкова

25 июля 2024

Український співак Сергій Бабкін та його дружина Сніжана ледь не стали жертвами російської ракети. Повернувшись до України з-за кордону, подружжя винайняло на ніч будинок у Харкові. 

Зранку 24 липня відбувся приліт у сусідній від артиста дім, який знімали дві пари. "Пʼять метрів від нашого, – написала дружина музиканта в Instagram. – С-300 у будинок поруч".

Сніжана Бабкіна розповіла, що їхня компанія прокинулася від страшного звуку, а згодом полетіло скло, почав валити дим та виникла пожежа. "Нам усім неймовірно пощастило! Досі шум в голові. Дякуємо, що живі", – йдеться у дописі зірки. 

Як відомо, вранці 24 липня ворог вдарив ракетами по Харкову. Спершу росіяни поцілили в промислову зону, згодом у район приватного сектору.

Раніше OBOZ.UA писав про те, як відомий продюсер Сергій Кузін повернувся в Україну і пояснив, чому після 24 лютого у США вів шоу російською мовою.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Найвідоміші виробники твердопаливних котлів в Украіні 17 октября 2024

Найвідоміші виробники твердопаливних котлів в Украіні - корисні статті від Арма Люкс

Как эффективно избавиться от алкоголизма? 16 октября 2024

Алкоголизм – серьезная проблема, как для самого алкозависимого, так и для членов его семьи. Прежде всего, важно понять, что алкогольная зависимость – это не просто дурная привычка, это упорное заболевание

Сколько электроэнергии расходует кондиционер 12 BTU? 10 октября 2024

Узнайте, сколько электроэнергии потребляет кондиционер 12 BTU. Разбор факторов, влияющих на энергопотребление, советы по экономии и ответы на частые вопросы.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Olvica.net 4.8
Olvica.net

Отзывов: 1

Леново  
Леново

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше