На Київщині вилучили контрафактне пальне та обладнання для його виробництва на 11 млн грн

21 апреля 2023

Правоохоронці викрили двох мешканців Києва, які організували схему продажу контрафактного палива в столиці та Київській області. Було вилучено 130 тонн бензину та дизелю, а також близько 800 тисяч гривень.

Про це в своєму Telegram-каналі повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов. Зловмисникам загрожує до 10 років позбавлення волі (щоб переглянути відео, доскрольте до кінця сторінки).

"Бензин, дизель та обладнання на майже 11 мільйонів гривень. Масштабну мережу збуту контрафактного пального викрили поліцейські Київщини спільно з детективами БЕБ. Правоохоронці провели 11 обшуків на території Києва та Київської області, припинили діяльність підпільної нафтобази та низки мінізаправних станцій, вилучили понад 130 тонн контрафактного бензину, дизелю та газу, чорнову бухгалтерію та близько 800 тисяч гривень", – написав Нєбитов.


За його словами, схему організували двоє 41 –річних мешканців Києва. Контрафактне паливо, яке прибувало на підпільні бази, зловмисники розводили хімічними рідинами. Завдяки цьому зловмисники збільшували кількість товару, а далі збували клієнтам, які не підозрювали про підробку.


За фактом незаконного виготовлення, зберігання, збут, або транспортування з метою збуту підакцизних товарів відкрито кримінальне провадження.

Як повідомляв OBOZREVATEL, правоохоронці вилучили з незаконного обігу майже 6 тисяч тонн пального. Бензин та дизпаливо зберігалися на підприємствах в Обухівському районі Київської області.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Тренды осени 2024: актуальные вертикали в Арбитраже трафика 14 октября 2024

Смена сезонов ощущается даже в продвижении. С наступлением холодов изменяются и тренды в арбитраже трафика. Уделим внимание и ключевым факторам адаптации промоматериалов осенью 2024 года

Мой опыт: как Janeke и Tesori d'Oriente изменили мой уход за собой 13 октября 2024

Мой опыт: как Janeke и Tesori d'Oriente изменили мой уход за собой ✔️ спонсор статьи интернет магазин косметики ❤️ Feelbeauty.com.ua ❤️ только 100% оригинал, супер цены и положительные отзывы, бесплатная и быстрая доставка по Киеву и всей Украине

Нідерланди виділять 400 млн євро на розробку дронів для України 8 октября 2024

Половина безпілотників буде розроблена в Нідерландах, а решту виготовлятимуть в Україні та інших країнах.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Красная Наталия 5.0
Красная Наталия

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше