На Рівненщині створять "бурштиновий спецназ" для боротьби з нелегальними копачами

2 апреля 2016

Найближчим часом у Сарненському районі на Рівненщині Національна поліція та Генпрокуратура створять спільний оперативний штаб для реагування на ситуацію навколо незаконного видобутку бурштину. Такий "спецназ" вирішили організувати після останніх масових сутичок 30 березня нелегальних копачів із правоохоронцями, під час яких травми отримали десятеро працівників поліції.

"Наразі поблизу місця інциденту перебуває достатня кількість правоохоронців для забезпечення правопорядку. Керівництву обласної поліції доручено вжити усіх необхідних заходів для врегулювання ситуації. Національна поліція України готова забезпечити публічну безпеку і в межах законодавства адекватно реагувати на порушення правопорядку", – ідеться в повідомленні прес-служби Нацполіції.

Нагадаємо, 30 березня під час виїзду з урочища в Сарненському районі майже тисяча осіб у балаклавах і камуфльованому одязі, озброєні дерев'яними битами, камінням та палицями заблокували дорогу поваленими деревами до нелегальних бурштинових копанок та чинили опір працівникам правоохоронних органів.

tsn.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Кеті Перрі в прямому ефірі мало не злетів металевий топ. Відео 18 апреля 2024

Американська співачка Кеті Перрі втрапила в "модну халепу" під час прямого ефіру телешоу "American Idol".

MamaRika розказала, через що її ревнує чоловік 18 апреля 2024

Співачка MamaRika, яка нещодавно відверто повідомила, що вони з чоловіком Сергієм Середою перебувають на межі розриву, та навіть випустила про це пісню й кліп, зізналася, що однією з проблем у їхньому шлюбі наразі є ревнощі.

Девід Бекхем із синами зворушливо привітав Вікторію з 50-річчям. Відео 18 апреля 2024

17-го квітня британська дизайнерка Вікторія Бекхем святкує 50-річчя. Із нагоди цього її велика й дружня родина заходилася вітати її у соцмережах.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше