На Злату Огнєвіч впали скляні двері, коли вона приймала душ: руки і ноги в порізах, але "врятувало диво"

21 февраля 2024

Українська співачка Злата Огнєвіч розповіла, що справдився її найбільший гастрольний страх. На артистку впали скляні двері душової кабіни, коли вона приймала душ.

Маленькі уламки лишили порізи на тілі, однак на диво, серйозних травм зірка не зазнала. Про це вона розповіла в Insta-stories.

Огнєвіч опублікувала фото битого скла, написавши, що пережила шок. Невдовзі співачка зняла відео, у якому розповіла, що все ж сталося.У ролику видно, що душовій кабіні готелю бракує скляних дверей, уламки яких вкрили підлогу ванної кімнати. "Я досі у шоковому стані. Сталося те, чого я завжди боялася на гастролях. Я не знаю, як я залишилася цілою", – поділилася знаменитість.

"На мене впали двері душової кабіни саме тоді, коли я приймала душ", – продовжила вона. Руки і ноги Огнєвіч у маленьких порізах. Зірка зізналася, що боялася навіть подивитися на себе в дзеркало, адже уламки летіли зверху. "Я думаю, що це якесь чудо і диво. Мене оберігає Вища сила", – сказала співачка, додавши, що рани мають швидко зажити.

Через деякий час Огнєвіч знову вийшла у stories, щоб розповісти про реакцію готелю на неприємний інцидент. "Готель навіть не вибачився перед нашою командою, навіть не спитали представники готелю на ресепшен, чи потрібен лікар", – повідомила виконавиця. Вона також зазначила, що скляні двері в душових мають бути обклеєні спеціальною плівкою, щоб уникнути пошкодження. "Тепер в мене фобія ще більше підсилилася", – додала Огнєвіч. 

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, як зірка "Школи" Ірина Кудашова показала свою квартиру в Чернігові, яку вирішила "врятувати" Росія.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як вибрати комбінезон для дитини? 19 октября 2024

Мабуть, найоптимальнішим видом верхнього одягу для осінньо-зимового сезону можна вважати комбінезон, який лагідно огорне вашого малюка зі всіх боків і захистить його від опадів та вітру

Сучасне обладнання для тваринництва 10 октября 2024

Обладнання для тваринництва вкрай важливе для ефективного функціонування будь-якої ферми. Адже саме воно допомагає створити оптимальні умови по утриманню та догляду за тваринами

Сколько электроэнергии расходует кондиционер 12 BTU? 10 октября 2024

Узнайте, сколько электроэнергии потребляет кондиционер 12 BTU. Разбор факторов, влияющих на энергопотребление, советы по экономии и ответы на частые вопросы.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Обережно шахраї 0.1
Обережно шахраї

Отзывов: 1

Olvica.net 4.8
Olvica.net

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше