Підозрюваного у нападі в Єрусалимі затримали, постраждала народила дитину

16 августа 2022

Ізраїльська поліція затримала підозрюваного в обстрілі автобуса у Старому місті Єрусалима, внаслідок якого поранено восьмеро осіб. "Терорист у наших руках", - заявив у неділю, 14 серпня, представник поліції Елі Леві, повідомляє агенція AFP.

Прем'єр-міністр Ізраїлю Яір Лапід після нападу пообіцяв притягнути винних до відповідальності. "Усі ті, хто прагне завдати нам шкоди, повинні знати, що вони заплатять ціну за будь-яку шкоду, завдану нашим мирним жителям", - наголосив він.

В свою чергу палестинський радикальний рух ХАМАС, який контролює Сектор Гази, привітав "героїчну операцію", але не взяв на себе відповідальності за атаку. "Наш народ продовжуватиме опір та боротьбу з окупантом усіма засобами", - заявили в ХАМАС, пише AFP.

Джерело: Українська служба DW

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

"Щасливий більше, ніж колись": екс Лорак похвалився свідоцтвом про розлучення 29 марта 2024

Слідом за заявою вже офіційної ексдружини турецького бізнесмена Мурата Налкакіоглу, Лілією Реус, доказ про розлучення надав і сам чоловік.

Telegram має тільки один плюс - Буданов 29 марта 2024

Голова Головного управління розвідки України Кирило Буданов на формі Kyiv Stratcom Forum 2024 висловив свою думку щодо Telegram.

Скандальних блогерів Гонковського та Пренткович помітили в Португалії 28 марта 2024

Скандальних блогерів Гонковського та Пренткович помітили в Португалії Пара оголошувала про наміри переїхати після скандалу з Мальдівами

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Sakramento family club 5.0
Sakramento family club

Отзывов: 1

Марк Сартин 0.1
Марк Сартин

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше