Національне військове кладовище можуть розмістити в Биківні в Києві

10 марта 2023

Кабінет міністрів України розглядає Биківню в Києві як місце розміщення Національного військового кладовища. Згідно з проєктом воно буде розділене на три зони, а його загальна площа становитиме понад 100 га.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомив експерт Центру розвитку міст Дмитро Перов. Остаточне рішення ще не ухвалене.

"Військовий меморіал розмістять у Биківні. Принаймні Уряд та Мінветеранів сьогодні розглядають цей варіант розміщення меморіального комплексу поховань як основний. Попередня ідея розміщення військового меморіалу на Лисій горі в Києві була остаточно відхилена після додаткових консультацій, проведених з експертним середовищем та активістами", – йдеться в повідомленні.

Експерт додав, що згідно з ескізним проєктом нове військове кладовище буде розділене на три зони, а його загальна площа становитиме понад 100 га.

Нагадаємо, раніше Кабінетом міністрів України ухвалив рішення про те, що Національне військове кладовище в Києві облаштують на Лисій горі. Пізніше уряд відмовився від цієї ідеї і попросив Київраду знайти інше місце.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Шевченківському районі Києва відкрили Алею пам’яті захисників України. Вона розташована біля Державного історико-меморіального Лук’янівського заповідника.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Повної війни на Близькому Сході не буде - Байден 4 октября 2024

Ситуація на Близькому Сході вимагає значних зусиль для деескалації, підкреслив американський лідер.

В Молдові назвали мету вандалів, що пошкодили урядові будівлі 4 октября 2024

Зловмисники, не планували обмежитися обливанням установ фарбою, їхня ціль полягала в силовому захопленні державних інституцій.

Різноманіття гарячих ролів: кращі варіанти для любителів експериментів 4 октября 2024

На сьогоднішній день важко здивувати когось такою популярною стравою японської кухні, як суші. А скажіть, чи пробували ви гарячі роли?

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Спортлайф 0.8
Спортлайф

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше