Нацвідбір на Євробачення 2025 стартував: хто з зірок візьме участь або натякав на це

18 сентября 2024

Офіційно стартував Національний відбір на пісенний конкурс Євробачення-2025. Це знаменує початок приймання заявок від потенційних учасників шоу, які боротимуться за право представляти Україну у Швейцарії наступного року.

Про це повідомляє Суспільне. На те, щоб подати свою кандидатуру в охочих буде два місяці – з 17 вересня до 10 листопада 2024 року. Зробити це можна завдяки спеціальній онлайн-формі на сайті eurovision.ua. За наявними даними, фінал Нацвідбору відбудеться у лютому 2025-го.

Критерії відбору

Цьогорічна музична продюсерка вітчизяного конкурсу Тіна Кароль закликала виконавців використати шанс. Співачка також наголосила на ключових вимогах до композицій від артистів. "Важливо, що один артист може подати кілька пісень: дві, три або навіть чотири. Їх можна подавати навіть у демоверсіях", – нагадала зірка, порекоменувавши музичним талантам експерементувати. 

"Але є важливі критерії відбору: це мають бути оригінальні авторські пісні. Треки, створені на основі інших композицій, – не приймаються. Народні пісні – не приймаються. Пісні, які вже були опубліковані, навіть якщо це всього 10 секунд, – не приймаються. І памʼятайте, що хронометраж пісні має складати 3 хвилини", – додала Кароль.

Артем Пивоваров

Ще до оголошення дат Нацвідбору чимало українських музикантів натякнули на своє бажання взяти участь у конкурсі. Одним з перших був співак Артем Пивоваров, який звернувся до користувачів з дилемою ще у травні 2024 року. "Євро 2025?" – написав він одразу після завершення Євробачення у Мальме, Швеція, де Україну представляв дует співачок Jerry Heil та alyona alyona.

СолоХа

Вслід за своїм колегою, українська виконавиця СолоХа надихнулася цьогорічним шоу та заявила про свої плани на участь у Євробаченні-2025 від імені України. Про це вона розповіла наприкінці весни 2024-го.

LAUD

У травні 2024 співак LAUD теж доєднався до обговорень про Євробачення-2025, поцікавившись у фанатів чи варто йому повертатися на Нацвідбір. "Готуватись на Євробачення, чи ще рано?", – написав артист у соцмережах. Востаннє зірка стояв на сцені вітчизняного конкурсу у 2021 році, однак був дискваліфікований через порушення правил. До цього LAUD брав участь у Нацвідборах-2018 та 2019.

Clonnex

Популярний у мережі репер-львів'янин Clonnex не оминув увагою тему пісенного конкурсу, натякнувши у соцмережах, що планує подати заявку на Нацвідбір. Юнак запитав у підписників "Who should represent Ukraine at Eurovision 2025?", вказавши на себе. "Ви готові? Дякую всім, хто пройшов цей шлях разом зі мною", – написав він під роликом, опублікованим на початку вересня 2024-го.

oneWITCH

Українська співачка oneWITCH (Вікторія Родько) заявила, що готується до Нацвідбору-2025. Про це ексклюзивно повідомляє Дім Євробачення. Солістка гурту Oy Sound System, який вже змагався за шанс поїхати на Євробачення у 2023 році, розпочала власний проєкт після невдалої спроби. Тоді група посіла 8 сходинку та оголосила про паузу.

MOLODI

Учасники гурту MOLODI розповіли у червні 2024 року ведучим Weekend Show на М1 про свої плани щодо Нацвідбору-2025. Тоді музиканти заявили, що працюють над розробкою концепту для заявки. Крім того, артисти зізналися, що раніше вже намагалися потрапити на Нацвідбір, однак тоді ще не мали серйозних релізів.  

Раніше OBOZ.UA писав про те, як перша країна оголосила свого учасника на Євробаченні 2025. Що відомо про Theo Evan, який представлятиме Кіпр – читайте у нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Намагався вбити власника овочевої бази: у Києві суд виніс вирок фігуранту резонансної справи 19 сентября 2024

Намагався вбити власника овочевої бази: у Києві суд виніс вирок фігуранту резонансної справи. Фото Наступні 11 років зловмисник проведе за ґратами

Кейт Міддлтон офіційно повернулася до роботи: що вона зробила найперше 19 сентября 2024

Кейт Міддлтон офіційно повернулася до роботи: що вона зробила найперше Нещодавно принцеса завершила курс хіміотерапії

Ексдружина Кличка у вишуканому луці з хутром попозувала на вечірці total white. Відео 19 сентября 2024

Ексдружина київського мера Віталія Кличка, яка після розлучення повернула собі дівоче прізвище, Наталія Єгорова показалася у розкішному луці на вечірці у Гамбурзі.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

BactoSfera OBB 15P-METAL ECO 4.9
BactoSfera OBB 15P-METAL ECO

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше