Навколо Кремля встановили вже три системи ППО

23 января 2023

У центрі Москви на дахах будівель розмістили вже три комплекси протиповітряної оборони Панцир-С1. Про це повідомляє OSINT Evergreen Intel у Twitter.

Аналітики також накреслили схему розміщення систем ППО, про розміщення яких відомо. Панцирі покривають територію у центрі російської столиці, посередині якої розташований Кремль.

Вчора в мережі з'явилися кадри, як ЗРПК Панцир-С1 розміщують на даху ще однієї будівлі в центрі Москви. Його встановили на дах головного управління Міністерства внутрішніх справ РФ за адресою Петрівка, 38. Це вже третій комплекс, встановлений у центрі Москви.

Нагадаємо, у соцмережах з'явилося відео, яке свідчить, що у Москві на адміністративні будівлі почали встановлювати системи ППО.

Додамо, що у Ново-Огарьово під Москвою у резиденції глави Кремля Володимира Путіна помічено комплекс протиповітряної оборони.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Стало відомо, який вигляд має молодша сестра Вікторії Бекхем, що працює паркувальницею та уникає публічності 19 апреля 2024

Два різні світи. Який вигляд має молодша сестра Вікторії Бекхем, що працює паркувальницею та уникає публічності Сестри зберегли теплі стосунки

Сіамські близнючки-зірки TikTok розповіли про стосунки з чоловіками 19 апреля 2024

Сіамські близнючки-зірки TikTok розповіли про стосунки з чоловіками: відео Кармен і Лупіти стало вірусним Сестри поділилися цікавими фактами з життя

У Німеччині затримали двох агентів РФ, які планували зірвати допомогу ЗСУ 19 апреля 2024

У центрі уваги диверсантів були транспортні шляхи, які використовують для перевезення військових вантажів.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Мікрофон К8 0.3
Мікрофон К8

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше