Багатодітний колишній чоловік Мераї Кері пояснив рішення застрахувати свої геніталії на $10 мільйонів

3 июля 2024

Колишній чоловік Мераї Кері добряче епатував не лише фанів, а і, мабуть, страхову компанію

Фото з Instagram Кеннона

Американський комік Нік Кеннон нещодавно приголомшив заявою про те, що застрахував свої яєчка на вражаючу суму, 10 мільйонів доларів.

Цей свій оригінальний крок артист, який у 43 роки є батьком 12 дітей, зокрема двох від зіркової ексдружини, співачки Мераї Кері, пояснив Entertainment Tonight.

"Я мусив застрахувати свої найцінніші активи. Бо ти слухаєш про всіх цих селебріті, які страхують свої ноги... тож я такий: "Агов, що ж, я маю застрахувати найціннішу частину мого тіла", - заявив Нік.

43-річний Нік вирішив потурбуватися про свої "найцінніші активи"

Як уточнив Кеннон, це не означає, що він найближчим часом збирається збільшити кількість своїх нащадків. Мовляв, просто "намагається отримати впевненість, що ніщо не піде не так".

Як відомо, від шлюбу з Мераєю, який офіційно було розірвано в 2016-му, в коміка є 13-річні син і донька, Мороккан та Монро.

Кеннон із дітьми від Мераї Кері

Від моделі Бріттані Белл у Ніка дітей троє: сини Голден Сагон, якому 7, та 1-річний Райз Мессія, а ще 3-річна донька Паверфул Квін. Так само трьох чоловік має від радіоведучої Еббі Де Ла Роси: це 3-річні двійнята Зіон та Зілліон та 1-річна донька Б'ютіфул Зеппелін.

Із моделлю Бре Тьєсі в Кеннона одна спільна дитина - 2-річний син Леджендарі Лав. Від моделі ЛаНіші Коул є 1-річна донька Онікс Айс. І ще одна, 1-річна Гало Марі, від моделі Алісси Скотт. На жаль, син Ніка та Алісси, Зен у 2021-му році помер від раку в віці 5 місяців.

Зірковий татусь із Леджендарі

Нагадаємо, багато років ходили чутки про те, що акторка та співачка Дженніфер Лопес застрахувала свою дупцю на мільйон доларів. Але це виявилося неправдою.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Путін запропонував завершити "конфлікт" з Україною 5 июля 2024

Володимир Путін поскаржився Віктору Орбану на Україну, яка "не готова відмовитися від ідеї ведення війни до переможного кінця".

Віддана фанатка Еда Ширана вийшла заміж за двійника зірки 5 июля 2024

Віддана фанатка Еда Ширана вийшла заміж за двійника зірки. Фото На весіллі були присутні й інші "знаменитості"

У Києві встановили 19 рамок-розпилювачів води 5 июля 2024

У Києві встановили 19 рамок-розпилювачів води

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Massagist 4.6
Massagist

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше