В Конгресі виступили за "ширше" застосування зброї США по Росії

3 июля 2024

Україна має отримати дозвіл на використання американської зброї по актуальних військових цілях вглиб Росії. Про це у понеділок, 1 липня, заявив голова комітету з питань розвідки Палати представників Конгресу Майк Тернер під час визіту до Києва, пише Укрінформ.

"Моя позиція ширша, ніж в адміністрації. Я вважаю, що Україна повинна мати можливість використовувати ту зброю, яка надається, по актуальних військових цілях", - заявив Тернер. 

Він зауважив, що його позиція збігається з позицією генерального секретаря НАТО Йенса Столтенберга.

"Україна не повинна воювати з однією рукою за спиною. Вона повинна мати можливість відповідати на атаки з боку Росії", - сказав конгресмен.

Водночас він зазначив, що проблемою залишається збільшення виробництва зброї у Росії. 

"Однією з проблем, яка у нас є, очевидно, є збільшення виробництва зброї, яка також надходить з Росії. Це математична проблема, і я гадаю, що для її вирішення також має бути можливість використовувати військову силу", - резюмував конгресмен.

Росіяни готували ще більший наступ на Харківську область, зосередивши на своїй території майже 90 тисяч солдатів, але завдяки дозволу США на удари американською зброєю по російській території новий наступ вдалося зірвати.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як 25 років тому: Бекхеми вбралися у свої весільні луки для яскравого фото 5 июля 2024

4-го липня зіркова пара, колишній футболіст Девід Бекхем та колишня співачка, дизайнерка Вікторія Бекхем святкують срібне весілля.

Популярна блогерка з Бразилії померла в 33 роки після операції зі збільшення сідниць 5 июля 2024

Популярна блогерка з Бразилії померла в 33 роки після операції зі збільшення сідниць. Фото Жінка двічі переносила зупинку серця

На Київщині пенсіонерка скинула собаку із залізничного мосту 5 июля 2024

На Київщині пенсіонерка скинула собаку із залізничного мосту. Подробиці справи Винній загрожує до трьох років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Центр Групп 3.2
Центр Групп

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше