У Києві невідомі, якім не сподобалось паркування, обмалювали кілька машин біля багатоповерхівки

21 марта 2023

У Дарницькому районі Києва вночі обмалювали кілька автомобілів у дворі багатоповерхового будинку. Невідомі залишили картинки у вигляді знака "паркування заборонено" на тих машинах, які, можливо, були залишені водіями з порушенням ПДР.

Про це повідомили в соціальних мережах. Подія сталась на вулиці Урлівській, 36 (щоб переглянути відео, проскрольте до кінця сторінки).

У дворі багатоповерхівки в Дарницькому районі столиці невідомі вночі обмалювали кілька машин, які, можливо, були припарковані з порушенням правил дорожнього руху. "Художники" зафарбували автомобільні номери, а на вікнах машин залишили картинки, зокрема, у вигляді знака "парковка заборонена".



Скільки машин постраждало від дій невідомих, не повідомлялось. Чи звертались водії машин до правоохоронців, також невідомо.

Нагадаємо, у Дніпровському районі Києва водій позашляховика Toyota припаркував свою машину із грубим порушенням правил дорожнього руху. Він залишив машину просто на пішохідному переході.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Солом’янському районі Києва помітили чергового "героя паркування". Водій залишив машину прямо на пішохідній дорозі, а жінкам, які везли дітей у візочках, нібито пропонував обходити його авто по проїжджій частині.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Бужинська з нагоди річниці пригадала своє весілля 24 апреля 2024

Співачка Катерина Бужинська та її чоловік Дімітар Стойчев 23-го квітня святкують річницю свого шлюбу.

Марк Цукерберг зі стильною бородою викликав бурхливу реакцію в мережі 24 апреля 2024

Марк Цукерберг зі стильною бородою викликав бурхливу реакцію в мережі: засновник Facebook і його дружина відреагували Прихильники програміста закликали його змінити імідж

У Кадирова відреагували на чутки про його смертельну хворобу 24 апреля 2024

Помічник глави Чечні опублікував відео як той тренується у спортзалі і посміхається. Відео з'явилося того ж дня, що й публікація про його "хворобу".

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Віталій 5.0
Віталій

Отзывов: 6

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше