Гаррі Стайлс, Рамі Малек та інші зірки обурилися зйомками продовження "Бріджит Джонс" у Лондоні

11 июля 2024

Жителі півночі Лондона, Велика Британія, обурені через тимчасові заборони, які з'явилися через зйомки продовження легендарного фільму "Щоденник Бріджит Джонс". Доки фанати в захваті від новини про нову частину улюбленої франшизи, співак Гаррі Стайлс і актор Рамі Малек – ні, тому що через це не можуть вийти з власного будинку і потрапити до нього, коли захочуть.

Вулиці міста стали знімальними майданчиками для багатьох сцен, тому операторам важливо, щоб в кадр не потрапили зайві люди. Як повідомляє інсайдер The Sun, роздратування зірок лише збільшилося, коли керівники фільму встромили у двері лист із проханням не переривати зйомки.

Команда закликала жителів або виїхати на момент операторської роботи, або приходити і йти лише в конкретний час, щоб не заважати.

"Фільм спричиняє хаос у цій частині півночі Лондона, де вони знімають більшу частину фільму. Сусіди, де живуть такі зірки, як Гаррі [Стайлс], Рамі [Малек], Рікі Джервейс та Роуен Аткінсон, отримують листи від знімальної групи з проханням не переривати зйомки", – повідомив інсайдер.

Анонімне джерело додає: "Це ніби вони в заручниках Бріджит – і це зводить усіх з розуму".

Відомо, що нова 4 частина фільмів "Щоденник Бріджит Джонс" про жінку, якій не щастить в коханні, матиме назву "Щоденник Бріджит Джонс: Без розуму від хлопця". Головна героїня, яку грає Рене Зеллвегер, починає користуватися застосунками для знайомств після смерті свого чоловіка Марка Дарсі.

Раніше OBOZ.UA писав, як змінилася легендарна акторка "Щоденника Бріджит Джонс" Рене Зеллвегер заради своєї ролі. Їй довелося екстремально набирати вагу, що згодом для неї обернулося неприємностями.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Что важно знать про карты Таро Оракул 19 октября 2024

Карты Оракул – достойный аналог классического Таро. Каждая карта содержит изображение с определенным символом. Большое количество колод Оракула разной тематики появилось во времена эпохи Возрождения

Фарфоровая тарелка: как выбрать для покупки и сочетать с другими элементами сервировки 16 октября 2024

Важно знать, как правильно выбрать и купить фарфоровую тарелку, а также как сочетать ее с другими предметами на столе. Существует несколько главных типов, каждая из которых имеет свое назначение.

Український блог мультимовний "ED": про цікаве в одному місці 16 октября 2024

Сьогодні користувачі хочуть отримувати доступ до знань та цікавинок із різних куточків світу, але на зручних для них мовах. Саме такий підхід пропонує мультимовний український блог "ED"

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Olvica.net 4.8
Olvica.net

Отзывов: 1

Порушують строки 0.8
Порушують строки

Отзывов: 1

Леново 5.0
Леново

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше