На Київщині будуть фортифікаційні споруди на випадок нової агресії РФ

24 ноября 2022

На Київщині тривають роботи з нарощування фортифікаційного обладнання районів та рубежів оборони столиці та регіону. Це роблять за допомогою довготривалих вогневих споруд.

Про це на свій сторінці в соціальній мережі Facebook повідомив командувач угруповання сил та засобів оборони Києва Олександр Павлюк. Їх роблять зі спеціального армованого бетону.

"Не зупиняємось. Тривають роботи з нарощування фортифікаційного обладнання районів та рубежів оборони міста Київ та Київської області за допомогою довготривалих вогневих споруд. Нарощення укріплень здійснюється на основних шляхах імовірного висування противника з урахуванням досвіду початку вторгнення. Так, на взводних та ротних опорних пунктах обладнуються місця для укриття та проживання особового складу та встановлюються довготривалі вогневі споруди для ведення оборонного бою", – написав Павлюк.

За його словами, загальна вага однієї такої споруди близько 30 тонн і вона складається з кількох елементів, відлитих із спеціального армованого бетону.

"Така конструкція сприяє ефективному нанесенню противнику вогневого ураження та безпеці особового складу під час виконання бойових завдань. Будь-які спроби противника захопити столицю – приречені!", - підкреслив Павлюк.

Як повідомляв OBOZREVATEL, Україна посилює оборону своєї столиці. Навколо Києва будують вогневі позиції та укриття для Збройних сил. Роботи не припиняються ні на хвилину.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Москві затримали віце-губернатора Алтайського краю з валізою грошей 17 мая 2024

Кібардіна підозрюють у шахрайстві з використанням службового становища. Під час затримання він мав при собі валізу з 18 мільйонами рублів.

Усик перед поєдинком з Ф'юрі ефектно з'явився на пресконференції під "Барабан" Пивоварова та Klavdia Petrivna 17 мая 2024

Чемпіон світу у важкій вазі за версіями WBA, WBO та IBF, українець Олександр Усик у ніч із 18-го на 19-те травня битиметься з володарем титулу WBC Тайсоном Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона світу.

Тоня Матвієнко показала сімейні кухонні справи за відсутності світла 17 мая 2024

Співаки Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян 15-го травня опинилися серед тих "щасливчиків", чиї будинки підпали під відключення електрики.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше