Нова Зеландія скерує 120 інструкторів для навчання українських бійців

16 августа 2022

Сили оборони Нової Зеландії відправлять 120 інструкторів для навчання військових ЗСУ у Великобританії. Про це повідомляється на сайті уряду Нової Зеландії.

"Ми знаємо, що одним із найвищих пріоритетів для України зараз є навчання її солдатів, і Нова Зеландія пишається тим, що солідарна з низкою інших країн, щоб відповісти на цей заклик", - заявила прем'єр-міністр Нової Зеландії Джасінда Ардерн.

Зазначається, що навчання триватимуть до 30 листопада.

Нагадаємо, Нова Зеландія готує пакет військової допомоги Україні.

Також повідомлялося, що Нова Зеландія запровадила додаткові санкції проти Збройних сил та військово-промислового комплексу РФ.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Інвалідність за $6 тис.: у Києві СБУ заблокувала чергову схему незаконного виїзду ухилянтів за кордон 26 апреля 2024

Інвалідність за $6 тис.: у Києві СБУ заблокувала чергову схему незаконного виїзду ухилянтів за кордон. Фото Зловмисникам загрожує до 9 років позбавлення волі

Пять причин взять с собой раскладушку в кемпинг 26 апреля 2024

Отдых на природе с ночевкой важно продумать до мелочей, в том числе организовать место для сна. Весной и летом можно обойтись ковриком и легким спальным мешком, для осеннего туризма и зимней рыбалки больше подойдет раскладушка

Періс Хілтон у рожевому міні зі шлейфом показалась на власному івенті 26 апреля 2024

Американська світська левиця та діджейка Періс Хілтон була амбасадоркою рожевого кольору задовго до шаленої популярності стрічки "Барбі". Вкотре королева гламуру нагадала про це появою на власному івенті з нагоди запуску лінійки косметики.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше