Австралійські пожежники позували для щорічного благодійного календаря

11 ноября 2021

29-й рік поспіль всесвітньо відомий австралійський календар пожежників запалює серця. Більше 750 мільйонів переглядів у FB і поширення у понад 100 країнах — найбільш знаний чоловічий календар презентував спільну зйомку хлопців із домашніми тваринами, а також представниками дикої природи Австралії.

У виданні 2022-го багато нових облич, як-от, скажімо, Бен Черч — пожежник із Західної Австралії. «Я хотів би присвятити цю зйомку бабусі та мамі: саме вони надіслали мої дані команді календаря, повідомивши, що я найкрасивіший пожежник у Західній Австралії. Хлопці з команди не припиняють нагадувати мені про це. Дякую бабусі та мамі», — розповів він з усмішкою.

Бен Черч

Ще одне нове обличчя — Рікі Сміт, пожежник із Брісбену. «Коли мені зателефонували і привітали, що я обраний до календаря на 2022-й рік, одразу подумав, що ніколи не надсилав заявку. Пізніше дізнався, що моя дівчина зробила це. І ось я вже стою навпроти сімох членів команди фотографів. Я був дуже наляканий, навіть селфі ніколи не робив».

Рікі Сміт

Відомо, що усі зібрані кошти будуть передані громадським організаціям та групам, що займаються підтримкою та захистом тварин.

jetsetter.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Зендея на кінопрем'єру вигуляла пишну сукню з мереживом на грудях 18 апреля 2024

Американська актриса Зендея продовжує свій марафон ефектних виходів на прем’єрних хідниках своєї нової стрічки Challengers.

Заріцька позасмагала в Іспанії. Фото 18 апреля 2024

Солістка гурту Kazka Олександра Заріцька гастролюючи Європою, встигла відпочити і позасмагати в сонячній Валенсії.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше