Інна Мірошниченко висміяла хейтерів та розказала, як ставиться до своєї зовнішності

8 мая 2024

Дружина телеведучого Тімура Мірошниченка, юристка та блогерка Інна Мірошниченко не засмучується, а сміється, коли отримує коментарі від хейтерів щодо своєї зовнішності.

Тим не менш, жінка вирішила обговорити цю тему у своїх Insta-сторіс. Її спонукала до цього чергова "добра" порада від підписниці - "працювати над волоссям, обрізати посічені кінці, піднімати кутики очей стрілками" тощо. Окремо 36-річна Інна відзначила, що написала їй це "жінка з вазою замість обличчя".

Інну не зачіпає хейт у її бік

Фото з Instagram Мірошниченко

"Це я абсолютно впевнена в тому, що я прекрасна як з мейком, так і без нього. Але ж скільки у світі дівчат піддаються цьому впливу і роблять щось, "бо вже потрібно!" чи умовна "жінка з вазою замість обличчя сказала"", - обурилася Мірошниченко.

"Так хочеться донести всім у світі, що кожна жінка прекрасна від природи! І нікому нічого не треба . Немає блідого обличчя чи яскравого. Є щасливе і нещасне. Будьте першим! І не слухайте поради тих, хто з другим!", - закликала вона.

Блогерка радить не слухати тих, хто каже, що з собою "потрібно" щось робити

Блогерка наголосила, що не проти макіяжу, уколів краси, нарощених нігтів і волосся, пластичних операцій, адже це вибір кожної людини.

"Якщо жінці кайфово в своєму тілі, то і мені кайфово на неї дивитися. Але мене дуже дивує, коли те, що є у людини від природи, вважається "недостатнім". І, на жаль, цей наратив сидить досить глибоко в свідомості багатьох людей", - зазначила Інна.

"Я не фарбую нігті, рідко наношу тон на обличчя, майже не ношу підбори. І сміюся над коментарями хейтерів про те, що я або не доглядаю за собою (знали б вони, скільки коштує моє "не доглядаю"), або одягаюся як Пугачьова. Але! Є ті, хто соромиться своєї зовнішності через цю викривлену реальність", - додала вона.

Мірошниченко собі подобається будь-якою, і з мейкапом, і без нього

Тімур теж у захваті від коханої дружини

Нагадаємо, нещодавно Мірошниченко показувала, як зі сім років змінилося її обличчя завдяки правильно підібраному догляду та масажам.

Як відомо, в січні Інна й Тімур відсвяткували шосту річницю свого шлюбу. В 2018-му році в пари народилася донька Мія, в 2020-му - син Марк, а в 2023-му Мірошниченки стали батьками прийомного синочка Марселя. Родина сподівається, що незабаром до них приєднається ще одна дочка.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Розкладачки Motorola Razr 50 та Razr 50 Ultra отримають великі зовнішні екрани та свіжі процесори 19 мая 2024

Розкладачки Motorola Razr 50 та Razr 50 Ultra отримають великі зовнішні екрани та свіжі процесори

На Київщині легковик на швидкості протаранив електроопору та вилетів у кювет 19 мая 2024

На Київщині легковик на швидкості протаранив електроопору та вилетів у кювет. Фото і подробиці Обставини та причини аварії встановлять слідчі

У Києві на Оболоні водій мопеда під наркотиками їздив по зустрічній смузі 19 мая 2024

У Києві на Оболоні водій мопеда під наркотиками їздив по зустрічній смузі. Відео і подробиці На порушника склали одразу три адміністративні матеріали

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше