Олігархи РФ знайшли спосіб, як приховати майно в Британії – ЗМІ

5 августа 2022

Російські олігархи Аркадій і Борис Ротенберги (партнери президента РФ Володимира Путіна з дзюдо) придумали, як обійти антиросійські санкції в Британії. Про це повідомляє ВВС.
 
Зазначається, що у 2016–2017 роках британський уряд зобов'язав майже всі компанії на території держави ідентифікувати своїх справжніх власників. Винятком стала така форма власності, як "англійське обмежене партнерство" (ELP).
 

Як кажуть в уряді Британії, ELP не можуть володіти активами, не мають бенефіціарного власника і не можуть законно відкривати банківські рахунки самостійно. Але розслідування свідчить про інше.
 
Повідомляють, що серед тих, хто скористався секретністю ELP, були також Ротенберги.
 
За даними розслідувачів, у січні 2017 року в Лондоні було засновано Sinara Company LP. За документами, вона надавала туристичні послуги і продавала квитки.
 

Але журналісти встановили, що в період з липня 2017 року по червень 2018 року ця компанія зробила щонайменше 14 банківських переказів на загальну суму $133 000 артконсультанту, який організовував угоди для Ротенбергів.
 
Майже 25% з усіх "обмежених партнерств" були засновані чотирма спецагентствами, які мають досвід створення анонімних компаній для клієнтів у Східній Європі і колишньому СРСР. Деякі з них були пов'язані з відмиванням грошей.
 

Нагадаємо, Великобританія додала 42 нових пункти санкцій проти Росії. Санкції, що визначають замороження активів і заборону на поїздки, стосуються губернаторів кількох російських регіонів.
 
Також повідомлялося, що у ЄС назвали суму заморожених активів олігархів РФ. Йдеться про понад 12,5 млрд євро.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

"Міс Україна Всесвіт" Ангеліна Усанова вийде на сцену міжнародного конкурсу у незвичному вбранні із символічним сенсом 23 апреля 2024

Мов фенікс iз попелу. "Міс Україна Всесвіт" вийде на сцену міжнародного конкурсу у незвичному вбранні із символічним сенсом Ангеліна Усанова показала яскраві образи

Дружина Реброва привітала "найніжнішого хлопчика у світі" з 6-річчям. Фото 23 апреля 2024

22-го квітня молодший син тренера збірної України з футболу Сергія Реброва Сашко відзначає 6-річчя.

Тігіпко з вагітною дружиною засвітився в арт-галереї. Фото 23 апреля 2024

Експрем'єр та ексміністр, банкір Сергій Тігіпко здійснив рідкісний вихід у світ у товаристві своєї третьої дружини Алли Зіневич-Тігіпко.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Дзюбанчук 0.9
Дзюбанчук

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше