Олена Кравець зізналася, які зміни помітила в Зеленському і переповіла останню їхню розмову

23 апреля 2024

Українська комедійна акторка та ексучасниця студії "Квартал 95" Олена Кравець поділилася своїми спостереженнями, як змінився президент Володимир Зеленський за період повномасштабної війни. Зірка також розповіла про останній діалог колишніх колег.

Кравець зізналася – за друга хвилюється, як за свого чоловіка. Про це стало відомо з інтерв’ю акторки для YouTube-каналу "У ліжку".

Знаменитість не приховує, що Зеленський для неї – це близька людина. "Якщо хочете, то так, [хвилююся] майже так само, як за чоловіка, – каже Кравець. – Той факт, що ми зараз менше бачимося, – він накладає відбиток. Точніше, не менше бачимося, а ми взагалі не бачимося". 

Колишня колега президента зазначила, що помічає навіть найменші зміни у ньому. "Я бачу будь-які незначні зміни в голосі, в зовнішньому вигляді, я все це фіксую. Я не розумію, скільки всього йому доводиться витримувати. Мені іноді здається, що це сон", – розповідає Кравець.

Востаннє артистка листувалася із Зеленським у день народження першої леді – 6 лютого. Вона написала повідомлення товаришу, аби той передав привітання дружині. У відповідь Кравець отримала коротке повідомлення: "Дяк, усе передам".

Раніше OBOZ.UA писав про те, як акторка Леся Самаєва розповіла про поведінку російських акторів на зйомках в Україні: "Напитися, впасти або в бійку влізти".

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Засновник Telegram Павло Дуров заявив про українське коріння 3 мая 2024

Засновник Telegram Павло Дуров заявив про українське коріння

Євген Кошовий висловився про службу Пікалова в Нацгвардії та чи спілкується з Кравець 3 мая 2024

Актор також відповів, як його колег-військових відпускають зі служби на концерти.

Полякова в Лондоні показала сніданок із молодшою дочкою та мамою. Фото 3 мая 2024

Співачка Оля Полякова вирушила у справах в Лондон, де зустрілася з 12-річною донькою Алісою та своєю мамою Світланою Іванівною.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ТОВ НВП Сеал 1.9
ТОВ НВП Сеал

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше