Олена Зеленська освіжила стрижку та показала, як ідеально поєднати в одязі бежевий і чорний кольори

8 сентября 2024

Напередодні українська перша леді Олена Зеленська провела розмову з американською меценаткою, виконавчою директоркою Всесвітньої продовольчої програми ООН Сінді Маккейн. Громадські діячки поспілкувалися про допомогу внутрішньо переміщенним українцям, а також обговорили забезпечення безкоштовним харчуванням школярів України.

Під час спілкування з союзницею дружина президента України була вбрана у жакет без бортів витонченого бежевого кольору. Блейзер відтінку кави з молоком мав акцентні плечі та чіткий V-образний виріз. Завдяки цим деталям, образ у поєднанні з чорною футболкою виглядав витончено і мінімалістично одночасно.

Бежевий та чорний кольори – це один з найпростіших ансамблів, який тільки можна придумати. Контрастне поєднання має гармонічний вигляд, адже воно складається з нейтральної палітри. Дует буде особливо актуальний у прохолодну пору року: восени та взимку ви можете поєднати бежевий в'язаний джемпер з чорними штанами, додавши грубі черевики для стильового контрасту. Олена Зеленська на власному досвіді доводить, що бежевий та чорний чудово пасують для офіційних заходів. 

На свіжих фото можна також побачити зміни у зачісці першої леді. Дружина президента оновила стрижку, та пофарбувала волосся у темно-пшеничний колір, залишивши коріння пасм у природному відтінку. Вона зробила легкі локони, що підкреслило риси її обличчя.

Раніше OBOZ.UA писав про те, як американська актриса Анджеліна Джолі продемонструвала красиву та зручну кашемірову сукню, яка може стати гідним конкурентом легшим, літнім варіантам. Про новий тренд осені – читайте у нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Павло Гудімов розповів про росіянку, яка благала вивезти її в Україну 16 сентября 2024

Обстріляні будинки, вивіски з 1960-х років і темні вулиці. Павло Гудімов розповів про росіянку, яка благала вивезти її в Україну Колишній гітарист гурту "Океан Ельзи" поділився шокуючими подробицями російських гастролей

По батькових слідах: 11-річний принц Джордж взяв перший урок пілотування 16 сентября 2024

Старший син принца Вільяма та Кейт Міддлтон, 11-річний принц Джордж взяв свій перший урок кермування повітряними суднами. Зазначається, що принц та принцеса Вельські підтримували його.

Даша Астаф'єва наробила ніжних фото у гортензіях та розповіла, про що мовчить жінка 16 сентября 2024

Ексспівачка та ведуча Даша Астаф'єва показала ніжні фото у квітах та поділилася, про що думає жінка.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Центр Групп 3.2
Центр Групп

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше